2777
2789
از دوازدهم سیکلت اقدام کن یه شب در میون تا هجدهم 😙

ممنونم عزیزم 😚😚😚

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
واااای چ عالی😍😍😍😍هرموقع دم دست بودن حتما بفرست عکسشونو انشاالله ب امید خدا

چشم عزیزم حتما 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم داغون میشم سه روزه لکه بینی داشتم الانم خونریزی دارم دراز کشیدم دارم غصه میخوره ذوق داشتم حا ...

غصه نخور عزیزم انشاالله ک بارداری اگرم خدایی نکرده نبود ماه بعد عزیزمخودتو داغون نکن اینجوری

بچه ها من 11 ب 11 پریود میشدم آذر من ی رابطه پرخطر پر خطر داشتم قصد بارداری نداشتم ب همون خاطر من 1 هفته عقب انداختم شد 18 آذر پریود شدم

ماه بعد یعنی دی من 8 و 15 دی اقدام داشتم و 18 منتظر پری بودم ولی نیومد 25 روز عقب انداختم 13 این ماه یعنی بهمن پریود شدم حالا من ک میخوام اقدام کنم چ تاریخی بنظرتون منتظر پری باشم؟؟؟؟

من صبح ها شیره و ارده و پودر کنجد میخورم 

روزا دارچین و هل و زنجبیل دم میکنم میخورم 

صبح ها سیاه دانه و عسل میخورم 

خیلی کم سردی میخورم 

اها چند وقته اقدامی عزیز؟

من یک ساله میخوام اقدام کنم و بهم کیست میزنه و نشده 

این ماه دیگه کیست نداشتم دکتر گفت اقدام کن توکل به خدا کاش دیگ کیست نزنه بهم و باردار بشم 

ب امیدخدا ک بارداری چندروز مونده ب موعود پری؟

من پریودم گلم  تازه این ماه میخوام اقدام کنم 😊😊

من پریودم گلم  تازه این ماه میخوام اقدام کنم 😊😊

😂😂😄😄😄😄انشالله ک باردار میشی عزیزم منم 4 روزه ک پریودم و 3 روز دیگه یه شب درمیون اقدام میکنم یا کیت تخمک گذاری استفاده میکنم 😅😅 انشاالله ک برا عید ک میخوام برم شهرستان دو ماهه باشم الهم صل علی محمد و آل محمد انشالله ک همه باردار بشن خدایا بزرگیتو شکر😔😍😘

😂😂😄😄😄😄انشالله ک باردار میشی عزیزم منم 4 روزه ک پریودم و 3 روز دیگه یه شب درمیون اقدام میکنم یا ...

انشاالله که باردارمیشیی گلم

عزیزم کیت رو چجوری و کی باید استفاده کنیم؟؟