2777
2789

سلام منم این ماه اگه خدا بخواد میخوام اقدام کنم انشاالله که همه مون نی نی دار بشیم 

من کلی عروسک براش بافتم ولی دم دست نیستن عکسشونو بفرستم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من فردا پریودم تمومه از کی باید اقدام کنم؟

دوره هام ۳۰ روزس 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

شیخ بهایی منقول است که به جهت حاملگی زنان این آیه را به حروف مقطعه یعنی جدا جدا ، مثلا سحورا رو بنویسند س ح و را ) نویسد و بر پهلوی زن بندند.ان شا الله حامله می گردند.و فرمودند به نهصد زن دادند و حامله شدند.و آیه این است: ((و لو ان قرانا سیرت به الجبال او قطعت به الارض او کلم به الموتی بل لله الامر جمیعا))

سلام

منم اقدامیه دی هستم.باید پریروز پریود میشدم. بی بی چک ذاشتم منفی بود.هنوز پری نشدم.سینه م درد گرفته.نفخ هم دارم وحشتناک.

همش میخوام برم آزمایش خون بدم شوهرم نمیزاره.میکه بزار یه هفته بگذره بعد برو.میترسه تو ذوقم بخوره.

انشاالله من ک امروز 4 روز پریود هستم ک دو روز دیگه تموم میشه و میرم سراغ اقدام

من روز هشتم هستم ،این ماه دیگه دکتر نرفتم و داروی شیمیایی فقط متفورمین مصرف میکنم،گیاهی هم عزق بومادران کاسنی فراسیون چای زنجبیل و جوشنده ی پنج انگشت و ماساژ شکم با روغن سیاهدانه و بنفشه ،خوردن گرمیجات و ویتامین ای، و ناشتا عسل سیاهدانه،فرداهم بادکش میکنم شکمو کمرمو ،انشاءالله ببینیم خدا چی میخاد 

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 
من ایندفعه میخوام ب کمرم ببندم اون دعا رو 😍😍😍

چه دعایی؟

من کلی لباس و عروسک خریدم

ماه چهار اقدامم

روز یازده پری 

کیت تخمک گذاریم هاله انداخته کمرنگ 

منتظرم پررنگ بشه

کلی ویتامین و معجون و کاسنی و صدتا چیز دیگه خوردیم

خدا هیچکدوممون رو دست خالی برنگردونه اینماه

سلام منم این ماه اگه خدا بخواد میخوام اقدام کنم انشاالله که همه مون نی نی دار بشیم  من کلی عرو ...

واااای چ عالی😍😍😍😍هرموقع دم دست بودن حتما بفرست عکسشونو

انشاالله ب امید خدا

الهییییییییی به حق فاطمه زهرا (س) بزودی زووووود خدا به همه مون فرزندان سالم و صالح و خوش سیرت و خوش صورت هدیه بده که باعث افتخارمون در دنیا و اخرت باشند .... الهیییی آمین 

هدیه ب حضرت زهرا س اگر تونستین نفری ۱۴تا صلوات بفرستین

این نیز بگذرد . . .