2777
2789
عاشق خسرو بود من داستانشو خوندم یه شرط واسه خسرو گذاشت و خسرو قبول نکرد رفت با دختر رومی به اسم مری ...

منم این و شنیدم اما یه عده میگنند شیرین عاشق فرهاد بود نه خسرو

من خودم رویام و میسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این و شنیدم اما یه عده میگنند شیرین عاشق فرهاد بود نه خسرو

نه اول شیرین خسرو عاشق هم شدن

بعد که خسرو شرط شیرین قبول نکرد شیرین بهش جواب رد داد

خسرو با مریم ازدواج کرد

بعد فرهاد و شیرین همو دیدن عاشق شدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تو قصر خسرو بوده چون خسرو عاشقش بوده ولی زن داشته و نمیتونسته بااین ازدواج کنه، بعدا فرهاد میره واسش یه رود مانندی درست کنه که شیرگاو تازه مستقیم در دسنرسش باشه چون خیلی شیر دوس داشته شیرین خانوم و فرهاد شیرین رو میبینه و عاشقش میشه! ولی فک کنم شیرینم عاشق فرهاد شده چون زن خسرو که میمیره اونم میره پیشش و خودش رو میکشه یا از ناراحتی فرهاد دق میکنه! البته اگه چندتا داستانی که شنیده بودم رو قاطی نکرده باشم چون الان خیلی خوابم میاد و هنگم😊

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
تو نت بزن داستان خسرو شیرین به نثر روان PDF داستانش هست دانلود كن خيلی سنگین نیست زیاد نت نم ...

همین کار کردم اما دو داستان متفاوت آورد تو یکی عاشق خسرو تو اون یکی داستان عاشق فرهاد میخواستم بدون داستان واقعی کدومه

من خودم رویام و میسازم
تو قصر خسرو بوده چون خسرو عاشقش بوده ولی زن داشته و نمیتونسته بااین ازدواج کنه، بعدا فرهاد نیره واسش ...

نه گلم من داستان کاملش خوندم

خسرو و شیرین ازدواج میکنن

اول داستان شیرین و خسرو با دیدن عکس هم عاشق میشن

بعد همو میبیننا و شیرین شرط میزاره واسش و خسرو قبول نمیکنه

بعد شیرین جواب رد میده

خسرو میره با مریم ازدواج میکنه

بعد عشق شیرین فرهاد شروع میشه

که آخرش فرهاد با دسیسه خسرو میمیره

و شیرین با خسرو ازدواج میکنه باز

همین کار کردم اما دو داستان متفاوت آورد تو یکی عاشق خسرو تو اون یکی داستان عاشق فرهاد میخواستم بدون ...

اونیکه اول عاشق خسرو شد 

نه گلم من داستان کاملش خوندم خسرو و شیرین ازدواج میکنن اول داستان شیرین و خسرو با دیدن عکس ه ...

معلم ادبیاتمون اینجوری تعریف کرده بود واسمون! 

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

شیرین هیچوقت نفهمید فرهاد عاشقش بوده خودشم عاشق خسرو شوهرش بود که بعدأ روی جنازه خسرو خودش رو کشت... توی شهر ما کرمانشاه روی کوه بیستون فرهاد تراش هست که میگن فرهاد کنده.... اما درواقع این افسانه اس قرار بوده اونجا کتیبه بزنن مثل طاق بستان که دیگه با حمله اعراب همونجور ماند... البته قصری که خسرو برای شیرین ساخت توی شهرستان قصرشیرین ما هست آثارش باقیه البته

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد

دوستان دقت کنید که روایت شاهنامه و وحشی بافقی و نظامی اندکی فرق دارند . دعواتون نشه 😉

به هر حال در همه شون فرهاد یه ادم هنرمند و پاکدامن و یک عاشق تمام عیار بود . منم برا همین اسم پسرمو فرهاد گذاشتم . چون خودمونم پس از یک داستان عشقی پرفراز و نشیب به هم رسیدیم 😁 خواستیم نماد یه عشق اسطوره ای باشه اسم بچه مون .😍

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ببخشید میشه توضیح بدی از چه لحاظ شبیه تو کنجکاو شدم

اینکه اول منو خسرو عاشق هم شدیم بعد بنا به دلایلی تموم شد، یکسال بعد عاشق فرهاد شدم خیلی بیشتر از علاقه ای که به خسرو داشتم. ولی خسرو اومد و گفت میدونم با فرهادی ( نمیدونم چطوری کنترل میکرد منو چون دو تا شهر دور از هم بودیم) و باید تموم کنی باهاش و با خودم باشی من نمی تونم تو رو کنار کسی دیگه ببینم، گاهی با تهدید می گفت و گاهی با التماس. ولی تهدیدش برای تموم کردن با فرهاد جدی بود و چون آتو داشتیم دستش مجبور شدیم کنار بکشیم. ولی دلم همچنان با فرهاد