2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

61 بازدید | 13 پست

سلام من موقع اصلح و شمع صورتم به شدت میسوزه و اذیت میشم چیکار کنم؟؟بی حسی موضعی بگیرم به نظرتون؟؟؟؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو لیزر خوب. راحت میشی. پوستتم لکهاش کم رنگ میشه

قیمتش چند در میاد

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
نه هیچ ضرری نداره من خیلی تحقیق کردم اصلا اشعه لیزر عمق نفوذش خیییلی کمه 

جدی ؟؟؟؟؟چه خوب!!!قیمتش چند در میاد؟؟

قیمتش چند در میاد

الان تو نت برگ بگرد قمتاش مناسبه. من دو سال نرفتم قبلا با نت برگ 50 میشد ولی خودم میرفتم 260 میدادم. هیچ فرقی هم نداشت. اگه تهرانی من با نت برگ یه جایی بود نزدیک چهارراه جهان کودک خیلی دستگاهش عالی بود.زیر بغل رو هم رفتم... 

الان تو نت برگ بگرد قمتاش مناسبه. من دو سال نرفتم قبلا با نت برگ 50 میشد ولی خودم میرفتم 260 میدادم. ...

حیف که تهران نیستم

بستگی داره ولی میگن ۵ جلسه ولی به نظر من بیشتر میشه

ممنون خواهری