2777
2789
عنوان

ولنتاین

481 بازدید | 82 پست

سلام عزیزان واسه ولنتاین چه پیشنهادی دارین

بد جور فکرمو درگیر کرده دوسال ازدواج کردم همسرم همیشه سوپرایزم کرده  سال سوممون هست و من میخوام سوپرایزش کنم

بیشتر دوس دارم خودم درست کنم

یکی رو انتخاب کردم قلب شکلاتی سوپرایزی

هر ایده ای دارین بدین لطفا

انسانم  آرزوست☃️

هیچ کاری نکن این خودش خیلی بدعت میشه طرفت سوپرایز بشه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام امسال کیک قرمز با رویه شکلات درس کنم خونه رو هم بادکنک قرمز بندازم زمین شمع روشن کنم برقارو خاموش کنم شامم فسنجون بزارم اما تو کادو موندم چی بخرم پارسال دستبند ست چرمی با پلاک استیل گرفته بودم

خونرو کلا شمع کن میز بچین غذاهایه خوشمزه بعد چراغم خاموش کن اومد خونه بپر کلش چراغوروشن کن کلی خوشحا ...

حتما 😂😂😂😂بدم بزنم در با سنش بگم بدووو برو خونه مامانت 😂😂

انسانم  آرزوست☃️