2777
2789
عنوان

بياين بگين شهر وان خوبه ؟ كسي رفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون لامصب اره 😂

لعنتيييي 😂😂  

من يه بار رفتم انتاليا بعد كه برگشتم هر چي مي پوشيدم همه قوم شوهر مي پرسيدن  اينو از اونجا خريدي ؟ فلان چيز تركه ؟ منم همه رو ميگفتم اره 😂😂😂😂 حالا خيليم خريد نكردماااا😅😅😅

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
منم.مخصوصا بپوشم مادرشوهرم ببینه😅😅بقول شوهرم کرم دارم

پس مامان شوشو خيلي به روزه 😂 چون مامان شوشوي من هميشه فكر ميكنه چيزايي كه من ميپوشم خيلي ساده و معموليه اصلا متوجه تيپ خوب و بد نيست واي بقيه فاميلاي شوشو مثل جاريام و بقيه فك و فاميل خيلي تو كفن 😕 

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
پس مامان شوشو خيلي به روزه 😂 چون مامان شوشوي من هميشه فكر ميكنه چيزايي كه من ميپوشم خيلي ساده و معم ...

نه عزیزم به روز نیس.حسوده

داداشم برا تولدم یه سارافن خریده بود..پوشیدم اولشو رفتم خونه مادرشوهرم.تا منو دید نذاشت سلام بدم...برگشت گفت چیه هرروز هرروز لباس جدید میپوشی میای منو حرص بدی😓😐😐

در این حد 

واي خوش  به حال شمااا جاتون چسبيده به اذربايجان و تركيه  تا حالا  باكو هم رفتين ؟ شن ...

نه نرفتم متاسفانه.اما همین پسرخاله هام رفتن.لبنان هم رفتن.اتقد تعریف میکردن که نگو.

اما باکو خیلی خوشگله.تو نت بزن دربارش بخون میبینی

واي خوش  به حال شمااا جاتون چسبيده به اذربايجان و تركيه  تا حالا  باكو هم رفتين ؟ شن ...

ماکو هم بازارچه خرید داره.اوایل که تازه بود خیلی خوب بود.اما این گرونیای ارز و جنس باعث شدن خیلی از مغازه ها بسته بشن