2777
2789
عنوان

بياين بگين شهر وان خوبه ؟ كسي رفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 64 پست
نه عزیزم به روز نیس.حسوده داداشم برا تولدم یه سارافن خریده بود..پوشیدم اولشو رفتم خونه مادرشوهرم.تا ...

نهههه باورم نميشه اينقدر رك؟ رك كه نه بي ملاحظه 🙄 

چجوري تحمل كردي چيزي نگفتي ؟ 

من بودم گيفتم البته اينو كه داداشم خريده اگرم شوهرم خريده بود خب وظيفشه واسه من نخره واسه مي بخره😄

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
نه نرفتم متاسفانه.اما همین پسرخاله هام رفتن.لبنان هم رفتن.اتقد تعریف میکردن که نگو. اما باکو خیلی خ ...

ارهههه يه اژانس هواپيمايي خيلي به ما ميگفت كه برين باكو خيلي خفنه و اينا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه باورم نميشه اينقدر رك؟ رك كه نه بي ملاحظه 🙄  چجوري تحمل كردي چيزي نگفتي ؟  من بود ...

چیزی نگفتم.چون حوصله دعوا و بحث ندارم.مخصوصا بااوت.شوهرم گفت که داداشش خریده.

تا من یه چی بخرم یا یه جایی برم باید همین کارو اونم بکنه.

برا عید ظرف جدید گرفتم اما به شوهرم سپردم نگه بهش.گفتم بزار بیاد عید ببینه

چیزی نگفتم.چون حوصله دعوا و بحث ندارم.مخصوصا بااوت.شوهرم گفت که داداشش خریده. تا من یه چی بخرم یا ی ...

الهي عزيزم چقدر صبوري 😭 خدا ايشالا هواتو داره پيششون

مرسي كه باهام صحبت كردي خيلي هم خوش برخورد هستي 

از راه دور مي بوسمت خانومي ❤️💋

الهي عزيزم چقدر صبوري 😭 خدا ايشالا هواتو داره پيششون مرسي كه باهام صحبت كردي خيلي هم خوش برخورد هس ...

ممنون عزیزم.برای ارامش زندگیم باید نشنیده بگیرم بعضی وقتا.

خواهش میکنم.مرسی💋❤