2777
2789
عنوان

کدبانوها لطفا راهنمایی

245 بازدید | 24 پست

سلام دوستان . مهمون دارم . میخوام دسر درست کنم . کرم کارامل توت فرنگی و کاکائویی دارم با ژله پرتقال وقت خریدم ندارم اینا رو چه جوری درست کنم که عالی بشه هم ظاهرش هم طعمش؟؟؟؟ 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

میشه همین کرم کاراملا رو دو رنگ درست کنم تو جام . یا یه کم ڙله پرتقال بریزم تو گیلاس کج ببنده روش کارامل بریزم ؟؟؟ با این طعما که گفتم دارم اینجوری بد نمیشه ؟؟ 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم کارامل و ژله رو قاطی نکن .

یعنی نمیشه کرم کارامل و ڙله رک دورنگ درست کرد؟

کرم کارامل و ژله رو قاطی نکن .

کارمل کاکائویی و توت فرنگی رو چطور؟؟؟

به نظر من ترایفل درست کن . یکم ژله یکم کیک خرد شده یا میوه خرد شده یکم کرم کارامل تو یه جام یا بستنی خوری . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
به نظر من ترایفل درست کن . یکم ژله یکم کیک خرد شده یا میوه خرد شده یکم کرم کارامل تو یه جام یا بستنی ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گزاشتی و جواب دادی .. 😍😍

یعنی به صورت لایه ای. درست کن.  یه لایه ژله یه لایه کیک یه لایه کرم یه لایه میوه.  

اگر خواستم کارامل فقط درست کنم  . توی جام قشنگ تره یا بستنی خوری و اینکه روی آن رو به جز میوه  با چی تزیین کنم ؟؟؟ 

یعنی به صورت لایه ای. درست کن.  یه لایه ژله یه لایه کیک یه لایه کرم یه لایه میوه.  

اگه هم نکته ای هست حین درست کردن برای بهتر شدنش بگو لطفا . چون من بار اول میخوام کرم کارامل درست کنم 😔همیشه فقط ژله درست میکردم  ... بازم ممنون 😘

اگر خواستم کارامل فقط درست کنم  . توی جام قشنگ تره یا بستنی خوری و اینکه روی آن رو به جز میوه & ...

تو جام قشنگ تره . میتونی پودر کاکاعو روش الک کنی به عنوان تزیین.  یا ترافل های رنگی بریزی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اگه هم نکته ای هست حین درست کردن برای بهتر شدنش بگو لطفا . چون من بار اول میخوام کرم کارامل درست کنم ...

فقط مارک فرمند نگیر بد مزه ست . دراژه بگیر خوبه . نکته خاصی نداره مثل دستورش عمل کنی کافیه.  

فقط مارک فرمند نگیر بد مزه ست . دراژه بگیر خوبه . نکته خاصی نداره مثل دستورش عمل کنی کافیه.  

😱😱😱😱 وای من فرمند گرفتم حالا چیکار کنم ؟