سلام دوستان . مهمون دارم . میخوام دسر درست کنم . کرم کارامل توت فرنگی و کاکائویی دارم با ژله پرتقال وقت خریدم ندارم اینا رو چه جوری درست کنم که عالی بشه هم ظاهرش هم طعمش؟؟؟؟
اگر کسی را یافتی 👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست
وای ماریا جون تو رو خدا بگو الان که فرمند گرفتم چیکار کنم مزه اش بهتر بشه ؟ راه حلی هست؟؟؟؟
مقدار شیری که تو دستور هست و کمتر بریز چون خوب بسته نمیشه با اون دستور روی پاکت. میتونی یه قاشق خامه هم توش بریزی . البته کرم کارامل شو تنها بخوری مزه اش جالب نیست . تو الان هم ژله داری هم میوه همراهش . مزه اش معلوم نمیشه . ولی دفعه دیگه دراژه بگیر . حتی ژله های فرمند هم بوی شربت سرفه میده . دراژه ژله هاشم بو و مزه بهتری داره
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام ببخشید خانمی شما دارو مصرف کردید دوقلو شد یا سابقه داشتید تو فامیل شرمنده پرسیدم
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن