2777
2789
عنوان

کدبانوها لطفا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 24 پست
من همیشه فرمند میگیریم  بدمزه نیست  خوبه

مرسی عزیزم یکم خیالم راحت شد ... ماریا جون ماهر در این مورد حتما مزه اش نسبت به بقیه مارکا خوب نیست😔

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که متوجه نمیشه  ژله ژله است 😐😐 ذهن خودتو درگیر نکن

ژله نه کرم کارمل ... وای نکنه شما هم فکر کردی ژله که گفتی خوبه و کاراملش بد مزه باشه 😭

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 
فقط مارک فرمند نگیر بد مزه ست . دراژه بگیر خوبه . نکته خاصی نداره مثل دستورش عمل کنی کافیه.  

وای ماریا جون تو رو خدا بگو الان که فرمند گرفتم چیکار کنم مزه اش بهتر بشه ؟ راه حلی هست؟؟؟؟

ژله نه کرم کارمل ... وای نکنه شما هم فکر کردی ژله که گفتی خوبه و کاراملش بد مزه باشه 😭

نه کاراملشم خوشمزه اس

من همیشه از اون برمیدارم 

چون مارکش به چشمم اشناست 😣

نه کاراملشم خوشمزه اس من همیشه از اون برمیدارم  چون مارکش به چشمم اشناست 😣

منم بخاطر همین اشنا بودن مارکش برداشتم 😀 خداروشکر . مرسی قربونت برم 😍

وای ماریا جون تو رو خدا بگو الان که فرمند گرفتم چیکار کنم مزه اش بهتر بشه ؟ راه حلی هست؟؟؟؟

مقدار شیری که تو دستور هست و کمتر بریز چون خوب بسته نمیشه با اون دستور روی پاکت.  میتونی یه قاشق خامه هم توش بریزی . البته کرم کارامل شو تنها بخوری مزه اش جالب نیست . تو الان هم ژله داری هم میوه همراهش . مزه اش معلوم نمیشه . ولی دفعه دیگه دراژه بگیر . حتی ژله های فرمند هم بوی شربت سرفه میده . دراژه ژله هاشم بو و مزه بهتری داره

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

سلام ببخشید خانمی شما دارو مصرف کردید دوقلو شد یا سابقه داشتید تو فامیل شرمنده پرسیدم 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن