2777
2789

کسی بوده که کتاب راز رو خوندخ باشه و توی زندگیش تاثیر خوبی گذاشته باشه طوری که به هرچی اراده کرده باشه بهش رسیده باشه؟

چیزی رو فقط بخوای و فقط تو ذهنت بگی بهش نمیرسی، اگر براش تلاش کنی قطعا بهش میرسی

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دبیرستان بودم یه مدت خیلی تو خطش بودم مستند و کتابشو داشتم.ولی زمانی که میخاستم فرایند جذبو انجام بدم و درمورد اون تصورات داشتنشو اینچیزا رو میکردم حس حماقت و اسکل بودن بهم دست میداد.لذا هیچ کوفتی جذب نمیکردم.البته کوفت هارو جذب میکنم(درصورت درست بودن این قانون جذب)چون معمولا رو چیزای منفی بیشترین فکر و احساسو دارم.  ولی جدا از این قاعده معروف تو کتابش چیزای عجیبی بود یارو میگفت ضعیف بودن چشماشو سه روزه خوب کرده   اتفاقا یه کلیپ خرجی دیدم که کلی اینارو مسخره کرده بود.دیگه هیچ اعتقادی ندارم بهش

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
من دبیرستان بودم یه مدت خیلی تو خطش بودم مستند و کتابشو داشتم.ولی زمانی که میخاستم فرایند جذبو انجام ...

جدی؟منم هر موقع به چیزا بد فکر میکنم دقیقا همون میشه.مثلا یه تیکه طلا دارم میگم نکنه یه چیز بشه اونم بفروشم دقیقا چند هفته بعد همون میشه.حالا میخوام به اتفاقای خوب فکر کنم ببینم اتفاقهای خوبم میوفته یا نه.

تو‌ی مقاله خوندم بیشتر کتاب های موفقیت که تو بازار هست  صرفا تجاری ان   سرابن.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
شما امتحان کردید؟یعنی شده به چیزی میخواید توش غرق شید بعد بهش برسید.اخه تو کتاب گفته چیزی میخواید کا ...

آره دقیقا

به خیلی چیزا رسیدم. اول باید بنویسی و مطمین هم باشی میرسی. شک کنی فایده نداره. همین که تاپیک زدی یعنی شک داری همین کارتو راه نمیندازه

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

سلام. این چیزی که شما به عنوان قانون جذب یا همون راز خوندید وجود داره و تمام موضوع هم به همین ختم میشه که باور کنیم وجود داره. ببینید از خودتون بپرسید که فردا کحا میخواید برید یا چه کاری میخواید انجام بدید؟ خوب!!!! چه طور مطمئن هستید که فردا رو میبینید؟

شما به اومدن یه فردای دیگه اطمینان دارید اما در قسمت های پنهان ذهنتون به جذب تردید دارید و همین شک همه چیز رو خراب میکنه! جذب برای من اتفاق افتاده اما یک چیز همینطور الکی نیست که هربار خواستیم اتفاق بیافته.

باید واقعا و واقعا شیفته و عاشق اون چیزی باشی که میخوای جذبش کنی و باور کنی، صبور باشی چون معلوم نیست کی اتفاق بیافته. دیر و زودش به ایمان تو بستگی داره. قانون جذب هست چه قبول کنیم و چه نه.

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی
آره دقیقا  به خیلی چیزا رسیدم. اول باید بنویسی و مطمین هم باشی میرسی. شک کنی فایده نداره. همین ...

شک ندارم میخوام بدونم چه طوری باید تمرکز کنم.اخه تو این اوضاع ادم تا از خونه میره بیرون تمام ذهنیتش خراب میشه.والا امروز رفتم بازار یه چیزایی دیدم که حالم کلا خراب شد.مثلا فلفل دلمه چیه که پلاسیده کوچیکش کیلویی 9تومن باشه

سلام. این چیزی که شما به عنوان قانون جذب یا همون راز خوندید وجود داره و تمام موضوع هم به همین ختم می ...

تشکر عزیزم.من اول باید ذهنمو جمع کنم بعد قانون جذب رو انجام بدم.چون دقیقا میدونم چی میخوام و همه اش براش نقشه دارم.ولی یعو یه اتفاق کوچیک ذهنمو خراب میکنه و همین واسم مشکل ساز شده

یه جمله جالب از انیشتن:

همه چیز از انرژی است پس باید با فرکانس چیزهایی که میخواهیم در زندگیمان ظاهر شود هم فرکانس شویم. این دیگر فیزیک است، فلسفه نیست

خوب حالا این یعنی چی؟ یعنی باید درست طوری زندگی کنی که انگار اون چیز رو داری تا جذبش کنی و ما هم همینجا خرابش میکنیم!!! ادای داشتنشو درمیاریم اما ته ذهن ما تردید داره که بهش میرسیم و از همینجا جذب خراب میشه.

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی