2777
2789
عنوان

خانومای قزوینی یه دیقه بیاین

1377 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها نظرتون راج ناهید انوری آذر چیه؟من از وقتی فهمیدم باردارم تا الان ۴ بار رفتم مطب هنوز نتونستم نوبت بگیرم اولین بار که بسته بود دومین بار منشیش گفت باید حتما جواب آزمایش بیاری تا نوبت بدم سومین بارم بسته بود چهارمین بار گفت حالا برو دو روز دیگه بیا تا نوبت بدم حالم از منشیش بهم میخوره انگار مردم علافن واسه یه نوبت صدبار برن بیان تلفنم که هیچوقت جواب نمیدن کدوم دکتر خوبه بنظرتون؟هم منشیش خوب باشه هم دکترش وقت بذاره من از روزی که منشی انوری آذرو دیدم عصبی ام

من سیمین دخت مرادی میرم روبروی بیمارستان دهخدا هم خودش خوبه هم منشیش دوستم راشین نورمحمدی میره اونم راضیه راشین هم تو همین ساختمونه

دکترای معروف الکی گنده شدن

همین انوری اذر بود فک کنم نزدیک بود بچه دوستمو به کشتن بده بعد 9 ماه زحمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سیمین دخت مرادی میرم روبروی بیمارستان دهخدا هم خودش خوبه هم منشیش دوستم راشین نورمحمدی میره اونم ...

سیمین دخت مرادی رو شنیدم تعریفشو شلوغ میشه مطبش؟زود راه میندازن یا الکی نوبت میدن معطلی داره؟وقت میذاره واسه مراجعه کننده؟سونوگرافی داره خودش یا جای دیگه میفرسته؟ببخشید سوالام زیاد شد🙈

من تعریفشو شنیدم ولی میگن خیلی سزش شلوغه یه دکتر خوبم به من معرفی کنید الان یازده روزه عقب انداختم ...

عزیییززززم بی بی چک استفاده نکردی؟اگه دل درد پریودی داری ولی نمیشی حتما بارداری

سیمین دخت مرادی رو شنیدم تعریفشو شلوغ میشه مطبش؟زود راه میندازن یا الکی نوبت میدن معطلی داره؟وقت میذ ...

خوبه زود نوبت میده نهایتا دو روز بعد اونم اگه خیلی شلوغ باشه واسه مریضشم وقت میذاره سونوی واژینال و شکمی هم داره تو مطب

خوبه زود نوبت میده نهایتا دو روز بعد اونم اگه خیلی شلوغ باشه واسه مریضشم وقت میذاره سونوی واژینال و ...

مرسی تلفنی میتونم نوبت بگیرم؟چه روزایی هست؟کدوم بیمارستانا قرارداد داره؟

من سیمین دخت مرادی میرم روبروی بیمارستان دهخدا هم خودش خوبه هم منشیش دوستم راشین نورمحمدی میره اونم ...

پیش هرکی میرید پیش سیمیندخت مرادی نرید

من پارسال برای عفونت بهش مراجعه کردم

خودم بهش گفتم سونو داخلی انجام بده برای اینکه مطمین بشم از سلامتم 

انجام داد گفت هیچ مشکلی نداری انقد اطمینان داد بهم که من اصلا یک درصد هم فکر نکردم ممکنه علت عفونت و دل دردم کیست باشه تا اینکه امسال با یک درد شدید مشخص شد یک کیست خیلی بزرگ دارم و جراحی کردم سر عمل بهم گفتن محاله تو این یکسال هم به وجود اومده باشه هم انقد بزرگ شده باشه یعنی همونموقع علت عفونت کیست بوده و این دکتر متوجه نشده بوده 

سلام عزیزان من میخواستم برای بارداری اقدام کنم رفتم پیش سیمین مرادی کسی تعیین جنسیت پیشش رفته؟نتیجه ...

عزیزم برای تعیین جنسیت پیش کی رفتی؟میدونی هزینه آی یو آی چقدر؟

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین