2777
2789
نه اون هنوز تو اموزشه مقدماتی ایین نامه رد شد عقب موند

وقتی ردشدتوهم یهش بخند

خبیث هم خودتونید😂😂😂😂😂

پیروامضاءیکی ازخانماکه باهمسرش رمزگذاشته بودن برای جمله"دوستت دارم"که اگه رفتن جایی هوس کردن بهم بگن دوستت دارم امامکانش مناسب نبودازجمله ی "هواگرمه"استفاده کنن....منوشوهرمم قرارشداینوبهم بگیم که متاسفانه دیشب وقتی باخانواده شوهرم رفته بودیم یه دوری بزنیم همسرم تواون سرماهوس کردبه من بگه دوستت دارم گفت واقعاهواگرمه!تاخواستم منم بگم هواگرمه عزیزم مادرشوهرم گفت خرخودتی😕بااین گوشاودماغ یخ زده به زنش نمیگه هواگرمه😒دلت براش تنگ شده بروبغلش کن😅😕😒رسماکاکائویی شدیم...احتمال میدم مادرشوهرم عضونی نی سایته...سلام مادرشوهر😒😒😒😒😒😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم با یه خانومی میرفتم برا امتحان,من بار سوم قبول شدم,ولی ایشون بار هشتم,اما خیلی زودتر ازمن را ...

ممنون عزیزم چشم😍چون واسه کنکورم می خواستم بخونم کلا تمرکزم بهم ریخت  سعی می کنم بهش فک نکنم😀

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
وقتی ردشدتوهم یهش بخند خبیث هم خودتونید😂😂😂😂😂

خودمم ب همین نتیجه رسیده بودم ولی مامانم گفت زشته😂😂😂

دقیقا😂😂😂

منه بیچاره اخرین جلسه رانندگیم ابان بوده اگه فرداقبول بشم حتمابراشهری ردمیشم.هیچی یادم نمیادازپارک دوبل

پیروامضاءیکی ازخانماکه باهمسرش رمزگذاشته بودن برای جمله"دوستت دارم"که اگه رفتن جایی هوس کردن بهم بگن دوستت دارم امامکانش مناسب نبودازجمله ی "هواگرمه"استفاده کنن....منوشوهرمم قرارشداینوبهم بگیم که متاسفانه دیشب وقتی باخانواده شوهرم رفته بودیم یه دوری بزنیم همسرم تواون سرماهوس کردبه من بگه دوستت دارم گفت واقعاهواگرمه!تاخواستم منم بگم هواگرمه عزیزم مادرشوهرم گفت خرخودتی😕بااین گوشاودماغ یخ زده به زنش نمیگه هواگرمه😒دلت براش تنگ شده بروبغلش کن😅😕😒رسماکاکائویی شدیم...احتمال میدم مادرشوهرم عضونی نی سایته...سلام مادرشوهر😒😒😒😒😒😕
نه اون هنوز تو اموزشه مقدماتی ایین نامه رد شد عقب موند

اون وقت ب شما خندیده تازه ایین نامه رو رد شده,واقعا که

عجیب تر ازاون شما ک از دست اون ناراحت شدی,من فکر کردم اون قبول شده,یا اصلا راننده حرفه ایه,  

الان شما باید ب اون بخندی

خانومای گل ،حتما ب تاپیکهای گلبوته_خانوم سربزنید،
منه بیچاره اخرین جلسه رانندگیم ابان بوده اگه فرداقبول بشم حتمابراشهری ردمیشم.هیچی یادم نمیادازپارک د ...

برو کلاس

من دوبلمو خوب رفتم کنار ی پل پارک کردم گفت برو پایین    

چه قدرعقده ای بوده

درصورتی که میگن اگه فقط دوبل رودرست بزنه هنرجوبقیه چیزاش اکی هست

اون وقت ب شما خندیده تازه ایین نامه رو رد شده,واقعا که عجیب تر ازاون شما ک از دست اون ناراحت شدی,من ...

ناراحت نشدم از این ناراحتم ک رد شدم  وگرنه منم از حرصم ب مادر شوهرم با خنده گفتم رد شدم در عین بیخیالی😆😅

برو کلاس

بچه 23 ماهه دارم اذیت میکنه کسی هم طرفمون نیست بگیرتش...شوهرمم ماموریته!!!!همه چی قاطی شده بهم....فرداهم بایدیه ساعت التماس کنم کارمندای اموزشگاه بگیرنش تاامتحان بدم...این سه ماه وقفه هم به خاطره این بودکه شناسنامه خاک برسرم گم شدالمثنی درخواست دادم ده روزه اومده که تارفتم امتحان دادم ردشدم