2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم پشت گوشی بلن خندید😢😢😢

وای اون از بیشعوریشه

قول میدم چندماه بعد از گرفتن گواهینامه بیایی  ب این تاپیکت بخندی

خودمم اون موقع اینجوری بودم ولی الان خندم میگیره,اخه واقعا مسخره است

خانومای گل ،حتما ب تاپیکهای گلبوته_خانوم سربزنید،

اولین بار هم ایین نامه هم شهرو بار اول قبول شدم ولی ده سال پشت فرمون نمیشستم مهم اینه که خوب یاد بگیری 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
وای اون از بیشعوریشه قول میدم چندماه بعد از گرفتن گواهینامه بیایی  ب این تاپیکت بخندی خودمم ا ...

اره ولی کاش با اون شرکت نمی کردم 😳😳

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
اره ولی کاش با اون شرکت نمی کردم 😳😳

مگه اون قیول شد؟

پیروامضاءیکی ازخانماکه باهمسرش رمزگذاشته بودن برای جمله"دوستت دارم"که اگه رفتن جایی هوس کردن بهم بگن دوستت دارم امامکانش مناسب نبودازجمله ی "هواگرمه"استفاده کنن....منوشوهرمم قرارشداینوبهم بگیم که متاسفانه دیشب وقتی باخانواده شوهرم رفته بودیم یه دوری بزنیم همسرم تواون سرماهوس کردبه من بگه دوستت دارم گفت واقعاهواگرمه!تاخواستم منم بگم هواگرمه عزیزم مادرشوهرم گفت خرخودتی😕بااین گوشاودماغ یخ زده به زنش نمیگه هواگرمه😒دلت براش تنگ شده بروبغلش کن😅😕😒رسماکاکائویی شدیم...احتمال میدم مادرشوهرم عضونی نی سایته...سلام مادرشوهر😒😒😒😒😒😕
منم چهاربار رد شدم.آخرین بار یکماه قبل بود.دیگه نمیخوام برم دنبالش همه چیم خوبه فقط لامصب دوبلم جلو ...

ای وای برو حیفه که 

یه کلاس بردار فقط دوبل تمرین کن قبول میشی حتما نزار فاصله بیوفته از دستت دربیاد

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اره خوب😐

من خودم با یه خانومی میرفتم برا امتحان,من بار سوم قبول شدم,ولی ایشون بار هشتم,اما خیلی زودتر ازمن راه افتاد و راننده شد اصلا ربطی نداره,فکرتو درگیر نکن این چیزا فقط باعث میشه استرست زیاد بشه و اونموقع نتونی تمرکز داشته باشی

خانومای گل ،حتما ب تاپیکهای گلبوته_خانوم سربزنید،
منم چهاربار رد شدم.آخرین بار یکماه قبل بود.دیگه نمیخوام برم دنبالش همه چیم خوبه فقط لامصب دوبلم جلو ...

منم دوبل خراب کردم 😐

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
منم دوبل خراب کردم 😐

خاک توسرهرچی پارک دوبله😕😕😕😅😅😅

پیروامضاءیکی ازخانماکه باهمسرش رمزگذاشته بودن برای جمله"دوستت دارم"که اگه رفتن جایی هوس کردن بهم بگن دوستت دارم امامکانش مناسب نبودازجمله ی "هواگرمه"استفاده کنن....منوشوهرمم قرارشداینوبهم بگیم که متاسفانه دیشب وقتی باخانواده شوهرم رفته بودیم یه دوری بزنیم همسرم تواون سرماهوس کردبه من بگه دوستت دارم گفت واقعاهواگرمه!تاخواستم منم بگم هواگرمه عزیزم مادرشوهرم گفت خرخودتی😕بااین گوشاودماغ یخ زده به زنش نمیگه هواگرمه😒دلت براش تنگ شده بروبغلش کن😅😕😒رسماکاکائویی شدیم...احتمال میدم مادرشوهرم عضونی نی سایته...سلام مادرشوهر😒😒😒😒😒😕