sadaf1377 مدیر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 998 عنوان ازمون شهری رانندگی | مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 56 پست سلام دوستانی ک ازمون شهری شرکت کردن چندمین بار در امدن؟ می روم ... اما نمی پرسم ز خویش ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟ 1397/11/16 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf1377 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 998 مگه مهمه,مهم اینه بعدش بتونی رانندگی کنی اره خوب😐 می روم ... اما نمی پرسم ز خویش ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
sadaf1377 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 998 من فعلا ی بار رد شدم مثل من بازم شرکت می کنی؟؟؟ می روم ... اما نمی پرسم ز خویش ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
mygirls عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 287 خواهر شوهرم پشت گوشی بلن خندید😢😢😢 وای اون از بیشعوریشهقول میدم چندماه بعد از گرفتن گواهینامه بیایی ب این تاپیکت بخندیخودمم اون موقع اینجوری بودم ولی الان خندم میگیره,اخه واقعا مسخره است خانومای گل ،حتما ب تاپیکهای گلبوته_خانوم سربزنید،
معشوق۵۱۹۴ عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7834 منم چهاربار رد شدم.آخرین بار یکماه قبل بود.دیگه نمیخوام برم دنبالشهمه چیم خوبه فقط لامصب دوبلم جلوی افسره خراب میشه😭😭😭
شکوفه۲ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 13244 اولین بار هم ایین نامه هم شهرو بار اول قبول شدم ولی ده سال پشت فرمون نمیشستم مهم اینه که خوب یاد بگیری جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
sadaf1377 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 998 وای اون از بیشعوریشه قول میدم چندماه بعد از گرفتن گواهینامه بیایی ب این تاپیکت بخندی خودمم ا ... اره ولی کاش با اون شرکت نمی کردم 😳😳 می روم ... اما نمی پرسم ز خویش ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
tesieraltinda عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 188 اره ولی کاش با اون شرکت نمی کردم 😳😳 مگه اون قیول شد؟ پیروامضاءیکی ازخانماکه باهمسرش رمزگذاشته بودن برای جمله"دوستت دارم"که اگه رفتن جایی هوس کردن بهم بگن دوستت دارم امامکانش مناسب نبودازجمله ی "هواگرمه"استفاده کنن....منوشوهرمم قرارشداینوبهم بگیم که متاسفانه دیشب وقتی باخانواده شوهرم رفته بودیم یه دوری بزنیم همسرم تواون سرماهوس کردبه من بگه دوستت دارم گفت واقعاهواگرمه!تاخواستم منم بگم هواگرمه عزیزم مادرشوهرم گفت خرخودتی😕بااین گوشاودماغ یخ زده به زنش نمیگه هواگرمه😒دلت براش تنگ شده بروبغلش کن😅😕😒رسماکاکائویی شدیم...احتمال میدم مادرشوهرم عضونی نی سایته...سلام مادرشوهر😒😒😒😒😒😕
شکوفه۲ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 13244 منم چهاربار رد شدم.آخرین بار یکماه قبل بود.دیگه نمیخوام برم دنبالش همه چیم خوبه فقط لامصب دوبلم جلو ... ای وای برو حیفه که یه کلاس بردار فقط دوبل تمرین کن قبول میشی حتما نزار فاصله بیوفته از دستت دربیاد جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
mygirls عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 287 اره خوب😐 من خودم با یه خانومی میرفتم برا امتحان,من بار سوم قبول شدم,ولی ایشون بار هشتم,اما خیلی زودتر ازمن راه افتاد و راننده شد اصلا ربطی نداره,فکرتو درگیر نکن این چیزا فقط باعث میشه استرست زیاد بشه و اونموقع نتونی تمرکز داشته باشی خانومای گل ،حتما ب تاپیکهای گلبوته_خانوم سربزنید،
sadaf1377 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 998 منم چهاربار رد شدم.آخرین بار یکماه قبل بود.دیگه نمیخوام برم دنبالش همه چیم خوبه فقط لامصب دوبلم جلو ... منم دوبل خراب کردم 😐 می روم ... اما نمی پرسم ز خویش ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
sadaf1377 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 998 مگه اون قیول شد؟ نه اون هنوز تو اموزشه مقدماتی ایین نامه رد شد عقب موند می روم ... اما نمی پرسم ز خویش ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
معشوق۵۱۹۴ عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7834 ای وای برو حیفه که یه کلاس بردار فقط دوبل تمرین کن قبول میشی حتما نزار فاصله بیوفته از دستت د ... جلسات اول بدون استرس رفتم آخرین بار ناامید شدم وکلی گریه کردم
tesieraltinda عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 188 منم دوبل خراب کردم 😐 خاک توسرهرچی پارک دوبله😕😕😕😅😅😅 پیروامضاءیکی ازخانماکه باهمسرش رمزگذاشته بودن برای جمله"دوستت دارم"که اگه رفتن جایی هوس کردن بهم بگن دوستت دارم امامکانش مناسب نبودازجمله ی "هواگرمه"استفاده کنن....منوشوهرمم قرارشداینوبهم بگیم که متاسفانه دیشب وقتی باخانواده شوهرم رفته بودیم یه دوری بزنیم همسرم تواون سرماهوس کردبه من بگه دوستت دارم گفت واقعاهواگرمه!تاخواستم منم بگم هواگرمه عزیزم مادرشوهرم گفت خرخودتی😕بااین گوشاودماغ یخ زده به زنش نمیگه هواگرمه😒دلت براش تنگ شده بروبغلش کن😅😕😒رسماکاکائویی شدیم...احتمال میدم مادرشوهرم عضونی نی سایته...سلام مادرشوهر😒😒😒😒😒😕
میناmina72 عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 420 مثل من بازم شرکت می کنی؟؟؟ اره ولی قبلش خوب تمرین میکنم یکی دو هفته