2777
2789
بچه 23 ماهه دارم اذیت میکنه کسی هم طرفمون نیست بگیرتش...شوهرمم ماموریته!!!!همه چی قاطی شده بهم....فر ...

بزار شوهرت از ماموریت بگرده چون خدای نکرده در نیای حتم می فرستن کلاس

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای سری بعد در نظر بگیر که ۹۹ درصد کارایی ک سرهنگ بهت میگه انجام بده رو باید بگی ممنوعه اینجا (چون جاهای ممنوعه بهت میگه) راهنما یادت نره هیچ وقت و کاملا ریلکس باش ... دوبل و دو فرمونه و پارک جدول رو ظریف انجام بده قبول میشی البته نگران هم نباش خیلییییی ها رو بار اول همینجوری رد میکنن 

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡
من متاسفانه یه بازازمون ایین نامه روردشدم باوجودادعای بسیارزیادم😥😥😥😥😥😥😂😂😂فرداصبح ساعت7بایدد ...

آینن نامه اصلی داری فردا؟؟؟

عزیزم نگران نباش توی سایت بزن نمونه سوال آیین نامه همونارو بخون ۹۰ درصد خودشونه چون سوالا لو رفته ... قبول میشی ایشالا

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡

من بار چهارم قبول شدم. اصلا هم ناراحت نیستم چون تا قبل از کلاسها اصلا پشت فرمون ننشسته بودم و هیچکس هم باهام تمرین نمیکرد فقط متکی به همون 12 جلسه آموزشی بودم. . خیلیا که میگن بار اول قبول شدن تجربه رانندگی داشتن یا کسی بوده ببرتشون تمرین. من  هر بار که رد شدم جلسه اضافه برداشتم ، با اینکه دفعه دوم و سوم افسر جلسه اضافه نزد برام نوشت تمرین به اختیار ولی خودم برداشتم که خوب یاد بگیرم. 

شما هم اصلا نگران دفعات امتحان نباش بالاخره قبول میشی فقط روی یادگیری تمرکز کن. حتی تو خونه هم که هستی  مراحل رو با خودت هی مرور کن . 

در ضمن اینکه میگی خواهر شوهرت تیکه انداخته مهم نباشه برات. ولی من اصلا به خانواده شوهرم نگفتم دارم میرم برای گواهینامه ثبت نام کنم. بخاطر اینکه با خیال راحت برم امتحان بدم و استرس تیکه کنایه نداشته باشم. 

آینن نامه اصلی داری فردا؟؟؟ عزیزم نگران نباش توی سایت بزن نمونه سوال آیین نامه همونارو بخون ۹۰ درصد ...

اره...ممنون که گفتی حتمانگاه میکنم

پیروامضاءیکی ازخانماکه باهمسرش رمزگذاشته بودن برای جمله"دوستت دارم"که اگه رفتن جایی هوس کردن بهم بگن دوستت دارم امامکانش مناسب نبودازجمله ی "هواگرمه"استفاده کنن....منوشوهرمم قرارشداینوبهم بگیم که متاسفانه دیشب وقتی باخانواده شوهرم رفته بودیم یه دوری بزنیم همسرم تواون سرماهوس کردبه من بگه دوستت دارم گفت واقعاهواگرمه!تاخواستم منم بگم هواگرمه عزیزم مادرشوهرم گفت خرخودتی😕بااین گوشاودماغ یخ زده به زنش نمیگه هواگرمه😒دلت براش تنگ شده بروبغلش کن😅😕😒رسماکاکائویی شدیم...احتمال میدم مادرشوهرم عضونی نی سایته...سلام مادرشوهر😒😒😒😒😒😕
یه اپلیکیشن تو بازار هست آزمون میگیره ازت بعد جوابای درست رو میگه. من با اون پیش رفتم آیین نامه اصلی ...

اسمشویادتون نیست؟

پیروامضاءیکی ازخانماکه باهمسرش رمزگذاشته بودن برای جمله"دوستت دارم"که اگه رفتن جایی هوس کردن بهم بگن دوستت دارم امامکانش مناسب نبودازجمله ی "هواگرمه"استفاده کنن....منوشوهرمم قرارشداینوبهم بگیم که متاسفانه دیشب وقتی باخانواده شوهرم رفته بودیم یه دوری بزنیم همسرم تواون سرماهوس کردبه من بگه دوستت دارم گفت واقعاهواگرمه!تاخواستم منم بگم هواگرمه عزیزم مادرشوهرم گفت خرخودتی😕بااین گوشاودماغ یخ زده به زنش نمیگه هواگرمه😒دلت براش تنگ شده بروبغلش کن😅😕😒رسماکاکائویی شدیم...احتمال میدم مادرشوهرم عضونی نی سایته...سلام مادرشوهر😒😒😒😒😒😕
از این اپ ها زیاده تو بازار سرچ کن سوالات آیین نامه 

ممنونم عزیزم