2777
2789

دوستان هفت ماهه عروسی کردم دستپختم ازخودم تعریف نباشه خوبه،نمیگم عالی ولی خوبه،شوهرم همیشه میگه غذاهات خوشمزه ان،ولی در کل ی کوچولو بدغذاس گوشت نمیخوره اصلا،تازگیا میگه مرغ بدم میاد درست نکن...فقط عاشق استانبولی و سبزی پلو هس،امروز قرمه سبزی گذاشتم قبل ناهار نشسته یعالمه شیرینی و تخمه خورده سیر شده اونوقت سرناهار ایراد میگیره چرا اینطوریه قرمه سبزیت،اصلا نخورد هی ایراد گرفت،منم اعصابم خورد شد بهش گفتم خونه مامانت مگه چی میخوردی ک ازغذاهام ایراد میگیری،بخدا دستپختم از مادرشوهرم خیلی بهتره اصلا غذا درست نمیکرد،نشستم گریه کردم الان....حس میکنم فقط ی اشپزم توخونه،بخدا کسایی ک غذا ازبیرون میگیرن ارزششون بیشتره انگاری،خواهرشوهرم هردفعه رفتیم خونشون غذا از بیرون میگیره  اون خانم هس،اونوقت من.....

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

سبزی پلو واستمبولی دوس داره؟خوب تواینام گوشت هست که

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من میکشمش اگه غذا درست کنم و نخوره قیامت درست میکنم حتی اگه شور یا هرچی بشه میخوره کلا بدغذا نیست ولی یکی دوبار بهونه گرفته یه شری درست کردم‌میگه بابا من که چیزی نگفتم باشه آه میخورم🤣🤣

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

خب یه آشپز استخدام میکرد چرا زن گرفته   

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

غذانپزبگودستپختم بده ازبیرون بگیر

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

شوهر منم اینجوریه منم تازه عروسی کردم غذاهامم عالیه همه عاشق غذاهامن فقط قورمه سبزیم ایراد داشت اونم از سبزیم بوده  که خالم تو یخچالم گذاشته بود این سری خودم گرفتم عالی شد 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

عزیزم مردها اگه زنی بگیرن که اشپز بین المللی باشه ولی مامانشون شفته بپزه بازم می گن دست پخت مامانم بهتره برا امتحان از داداشت بپرس بیست ساله دیگه هم پسرت همینو به زنش می گه ناراحت نباش 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

مرداي بد غذا همينن همسر منم بد غذاست 😑 البته اونا خونوادگي بد غذان مامانش يه مدل باباش يه مدل ديگه به زور زعفرون مرغ ميخورن 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
سبزی پلو واستمبولی دوس داره؟خوب تواینام گوشت هست که

سبزی پلو با تن ماهی میخوره،استانبولی همونی ک با سیب زمینی درست میشه ها،لوبیا پلو نه....جالب اینه مامانش میگه گوشت نمیخوره  اصلا ولی کتلت و اینا میخوره،کلا مامانش بدغذاش کرده

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

بعضی مردها اخلاقشون اینجوری زن دستختش خوبه یا با ذوق غذا درست میکنه میزنن تو ذوقش من دستپختم عالیه شوهرم گاهی الکی ایرادهای کوچیک میگیره میخوادبگه من ازآشپزی سردرمیارم اگه اینوکه میگم بکنی غذات بهتر میشه منم زود میزنم تو برجکش میگم بلدی بیا خودت درست کن من شیوه ی خودمو دارم