2777
2789

من اوایل بارداریم حدود 81 کیلو بودم...بعد تا چهارماهگی بخاطر ویارم سه کیلو کم کردم...الآن که پنج ماهمه تازه شدم 81_82...

الآن از ساعت یازده بلند شدم اصلا دلم به سمت غذا نمی ره...شما هم اینطور بودید؟؟؟

چیکار کنم اشتهام زیاد شه؟؟؟

ممکنه از تنهایی باشه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میتونه منم وقتی دورم زیاد باشن همه چی میخورم اما اگر تنها باشم کم میخورم قبل بارداری ۵۴بودم الانم فک کنم همونم ودارم وارد ۱۶ هفته میشم البته وزنم خیلی کم نکردم ولی ثابت مونده تا این دفعه برم ببینم پیشرفتی داشتم یانه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
من بارداریم افتضاح بود فقط تو مهمونی غذا میخوردم خودم هیییییچی نمیپخنم از مهمونیم میومدم همه ر ...

مامانم میگه ظهر برای خودت غذا درست کن...میگم من با این هیکلم بلندشم برای یه نفر غذا درست کنم؟؟؟حوصله ندارم...😁😁😁

منم اینجورم.ولی من منتظرم کسی واسم بیاره اونجوری میچسبه خودم درست کنم ازغذازده میشم😟

آماده خیلی میچسبه...😜😜😜

زن همکار شوهرم بهم قول داده بود سوپ بپزه...هنوز نپخته نامرد...😩😩😩

مامانم میگه ظهر برای خودت غذا درست کن...میگم من با این هیکلم بلندشم برای یه نفر غذا درست کنم؟؟؟حوصله ...

برای من کلا بحث حوصله نبود واقعا نمیتونستم

دائم بالامیاوردم

شما هم سعی کن بخوری برای خودت بپزی بیشتر بیرون بری خونه نشین نشو این کار اشتهاتو کم‌میکنه

سرتو گرم کنی بهتره