2777
2789

میخواستم ببینم ختنه داخل مطب به روش سنتی یعنی جراحی ،کسی انجام داده؟ 

دکتر میگه بیحس میکنه ، کسی تجربه داره اینجوری؟

تو بیمارستان میگن بیهوش یا خواب عمیق میزنن برا بچه ها 

بنظرتون کدوم بهتره بیحسی یا بیهوشی

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی حسی

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

فقط حلقه فقط بیمارستان فقط هم دکتر جراح که دستش فرز باشه

مطب رو اصلا قبول ندارم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من پسرم چهار سالشه بعد سه ماهگی به روش سنتی داخل مطب ختنه شد. همونجا بی حس کردن تقریبا یه ساعت بعد بی حسیش میره و تا اولین جیش گریه و بیقراری میکنه . بعد اولین ادرار هم دیگه آروم میشه تا یه هفته هم خوبخ خوب میشه

اصلا بیهوشی لازم نیست

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

بی حسی میزنن بدون اون که نمیشه سنش بالا بره یعنی بالای ۶ ماه بیهوش کنن بهتره

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

چهل روزش بود ختنه کردم یه آمپول زد ب اون جاش بعد چن دیقه ب روش حلقه ختنه کرد پنج روز بعدم حلقش افتاد

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
چهل روزش بود ختنه کردم یه آمپول زد ب اون جاش بعد چن دیقه ب روش حلقه ختنه کرد پنج روز بعدم حلقش افتاد

راحت بود؟ من میخوام این یکی پسرمو ۴۰ روزگی ببرم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹