2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد 😢😢😢😢

761 بازدید | 39 پست

سلام خواهرا 

دخترم 45 روزشه کولیک داره از نوع شدید یعنی هم شبا گریه میکنه هم تو روز تا بیدار میشه شروع میکنه بی قراری و زور زدن 

دکتر قرص نکسیوم پدی لاکد گرایپ میکسچر و هیدروکسیزین داده البته این آخریو برای بی قراری بیش از حدشداده

به منم گفته نه لبنیات بخورم نه حبوبات نه گوشت و هر چیزی که نفاخه حتی شیرینیو بیسکوئیت 

واقعا درمدنده شدم هم بچه شیر میدم هم بچم بی قراره خیلی انرژیمو میگیره هر چیزیم نمیتونم بخورم مدام ضعف دارم 

نمیدونم چی بخورم چی مجازه اگه تجربه ایی دارین یا غذایی که نفاخ نیستو بهم معرفی کنید ممنون میشم

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

عزیزم برای درمان کولیک نوزادم منم تمام این داروهای دکتر هارو استفاده کردم ولی متاسفانه تاثیر نداشت تا اینکه با زیره سیاه اشنا شدم خودم بعد هر غذایی یه قاشق مربا خوری اسیاب شده شو میخوردم و به بچم هم هروقت دلدرد میشد یه کم دم میکردم به اندازه نیم نعلبکی میدادم بهش واقعا عالی بود 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

پس فقط کولیک نداره رفلاکس و الرژیم داره

سوپ جو ماهیچه و گوشت زیاد بخور کلا هرچیزی که مجازه بخوری زیاد بخور اب هویح اب سیب زباد بخور شیرتو زیاد میکنه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فقط کولیک نداره رفلاکس و الرژیم داره سوپ جو ماهیچه و گوشت زیاد بخور کلا هرچیزی که مجازه بخوری زی ...

نه رفلاکسو آلرژی نداره گفت این داروها برا کولیکشه هیدروکسیزینم آرامبخشه

جو نفخ نداره؟چند ساعت خیس کنم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
من شربت گل گریپو پیشنهاد میدم عزیزم

برای بچه؟از داروخونه بگیرم چجوری بدم؟

عزیزم برای درمان کولیک نوزادم منم تمام این داروهای دکتر هارو استفاده کردم ولی متاسفانه تاثیر نداشت ت ...

مرسی عزیزم حتما امتهان میکنم فقط دم کردم بهش قند اضافه نکنم همینجوری بهش بدم؟

عزیزم برای درمان کولیک نوزادم منم تمام این داروهای دکتر هارو استفاده کردم ولی متاسفانه تاثیر نداشت ت ...

عزیز نوزاد شما الان خوبشده ؟دکتر به من گفته دورش 3 ماهست واقعا دیگه توانم تموم شده

عزیزدلم کولیو بچت تازه شروع شده و تا3یا4ماهگی ادامه داره.درسته دارو ها اثر میذارن ولی کاملا خوب نمیشه من بردمش. دکتر گفت طبیعیه و جای نگرانی نیست.پسر من دوماه و13روزشه کم کم داره خوب میشه پس نگران نشو سعی کن رژیم غذایتو رعایت کنی و سعی کنی بچتو با ارامش بخوابونی اگ بچه بخوابه زیاد اذیت نمیشه این 3یا4ماه تحمل کن و عصبی نشو با ارامش رفتار کن.بچتم جاهای شلوغ نبر چون کلافه میشه انشاالله ک زودتر خوب میشه سعی کن به بچت ارامش بدی

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
من دکتر ب بچم داد خیلی خوب بود  از دارو خانه گرفتم ایرانی و ۴۵۰۰ قیمتشه  بازم از دکتر بپ ...

مرسی عزیزم😚

عزیز نوزاد شما الان خوبشده ؟دکتر به من گفته دورش 3 ماهست واقعا دیگه توانم تموم شده

اره گلم الان دیگ چهار روز دیگ سه ماهش کامل میشه الان چهارروزه دیگ دل درد نشده فک کنم دیگ تموم شده منم مث شما بود بچم حتی روزام دل درد میشد فقط یادت نره فقط خودتو تقویت کن من بچم گاهی اروم نمیشد تو پتو های نوزادی خودش میذاشتیم با باباش تابش میدادیم تا اروم شه واقعا راه خوبی بود دلدرد بچه رو خوب میکنه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی