2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 39 پست
عزیزدلم کولیو بچت تازه شروع شده و تا3یا4ماهگی ادامه داره.درسته دارو ها اثر میذارن ولی کاملا خوب نمیش ...

والا بچه من تو شلوغی آرومه تو خونمون مدام صدای جاروبرقی میاد واقعا دارم روانی میشم 

وقتی بی قراره با صدای جارو برقی میخوابه 😢

خوش بحالت که گل پسرت داره خوب میشه بچه من روز به روز بدتر میشه 😭😭😭😭

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌نمیدونم چه دکتریه  اخه کجا گوشت نفاخه بعدم هیچی واست نمیمونه که منم بچم‌کولیک داره تا چهار ماهو حبوبات و سبزیجاتو لبنیات نتونستم لب بزنم بجای لبنیات قرص کلسیم خوردم تو سبزیجاتم فقط اسفناجو هویجو میشد استفاده کنم تو حبوباتم ماش جو هم خیس کنو بپزو بذار فریزر دیگه اونچنان نفاخ نیست سوپ با اب قلم و برنجو ماش و شوید به برنجت بزن ولی بعد چهار ماه به هر حال باید یکی یکی مصرف کنی تا بچت عادت کنه بتونی بهش غذا بدی

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
شما هرچی دوس داری بخور ولی بعدش یه قاشق مربا خوری اسیاب شده زیره سیاه با یه قاشق غذا خوری سیاه دونه ...

من بعد هر غذا عرق نعنا میخوردم 

اوکی حتما زیره سیاه امروز امتهان میکنم مرسی👍👍

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بعدم اینهمه دارو خوب نیست من همه چیو امتحان کردم اخرش فقط پدی لاکتو هر شب بهش دادم و اهورا نینی موفع درد دادم که هر دوتاشم بی ضرره

من‌نمیدونم چه دکتریه  اخه کجا گوشت نفاخه بعدم هیچی واست نمیمونه که منم بچم‌کولیک داره تا چهار م ...

گوشت گاو گفت نخورم کلا محصولات گاوی شیرینی و هر چیزی که توش شیر به کار رفته 

منم قرص کلسیمو شروع کردم امروز واقعا همه دندونام درد گرفته 

والا بچه من تو شلوغی آرومه تو خونمون مدام صدای جاروبرقی میاد واقعا دارم روانی میشم  وقتی بی قر ...

مرسی عزیز دلم.تو الان خسته ای فک میکنی بچت هر روز بیشتر از دیروز بی قراری میکنه به خدا پسر منم اینجوری بود کم کم خوب شد نگران نشو ببین اگ تو خودتو اذیت کنی عصبی بشی خسته بشی بچتم خوب نمیشه ک هیچ بدترم میشه اگ تو ارامش داشته باشی اونم ارامش داره .خودم تجربه کردم ک میگم .نگران نشو عزیز دلم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
گوشت گاو گفت نخورم کلا محصولات گاوی شیرینی و هر چیزی که توش شیر به کار رفته  منم قرص کلسیمو شر ...

بیسکوییتای بسته بندی توش شیر خشکه شیر نیست که اذیت بشی بیسکوییت مادر خیلی خوبه 

مرسی عزیز دلم.تو الان خسته ای فک میکنی بچت هر روز بیشتر از دیروز بی قراری میکنه به خدا پسر منم اینجو ...

مرسی گلم واقع آرومم کردی 😘😘😘😘امیدوار شدم 

دلم برای خودش برای اون صورت کوچولو معصومشو اشکاش بیشتر کبابه😢

بعدم اینهمه دارو خوب نیست من همه چیو امتحان کردم اخرش فقط پدی لاکتو هر شب بهش دادم و اهورا نینی موفع ...

قرصو خودم دوستندارم بهش بدم اما دکتر گفت حتما بده هر 12 ساعت 1 چهارم حالا به نظرت ندم؟چون واقعا تاثیریم ندیدم فقط میدم بچم اذیت نشه

والا بچه من تو شلوغی آرومه تو خونمون مدام صدای جاروبرقی میاد واقعا دارم روانی میشم  وقتی بی قر ...

راستی عزیز دلم اگ اطرافت بهت گفت بچت رفلاکس معده داره نگران نشو.پسر متم مدام استفراغ میکرد میگفتن رفلاکس داره ببرش دکتر.انقد نگرانم میکردن.بردم پیش یه دکتر متخصص ک خیلی دکتر خوبیه( شاید تبریزی ها بشناسن.اسمش سلطانی بود)دکترش گفت رفلاکس معده زمانی نگران کننده هست ک بچه وزن کم کنه وگرنه اصلا جای نگرانی نیس کم کم خوب میشه

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
هیچ راهی نداره من ۶ ماه کامل زجر کشیدم .هر روزم تو یه مطب و بیمارستان بودیم

وووای نه خدااااانکنه 6 ماه من میمیرم 😔😔😔😔

راستی عزیز دلم اگ اطرافت بهت گفت بچت رفلاکس معده داره نگران نشو.پسر متم مدام استفراغ میکرد میگفتن رف ...

نه خداروشکر بچم استفراغ نمیکنه اصلا فقط روده هاش پیچ میزنه خیلی زور میزنه 

قدو وزنو رشدشم در حد عالی بود البته نظر دکتر

قرصو خودم دوستندارم بهش بدم اما دکتر گفت حتما بده هر 12 ساعت 1 چهارم حالا به نظرت ندم؟چون واقعا تاثی ...

خب وقتی تاثیر نداره بنظرم پیش یه دکتر دیگه هم ببر تو شهر ماهم یه دکتر هست خیلی به بچه ها دارو میده و کلی خواب اور میدی اوناییم که واسشون مهم نیست میرن پیششو هی ازش تعریف میکنن ولی بعد بچه هاشونو مدام باید تا ۱۲ سال ببرن پیشش دیدم‌الکی نمیگما بچه رو مریض میکنه بسکه دارو میده زندایی خود من یکیش جفت بچه هاش مریضن همش