2777
2789
عنوان

غذاها سوووووخت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری بگم که هیچی از گوشتا نمونده بود و یه عالمه دود البته الان دود ها کم شدن ولی بوووووو میاد

خواهر بيني ات تعطيله ها . 

عيب نداره اگه زود پز داري و گوشت هم دوباره داري تو زودپز درست كن . درو پنجره ها رو همچنان باز بذار 

خواهر بيني ات تعطيله ها .  عيب نداره اگه زود پز داري و گوشت هم دوباره داري تو زودپز درست كن . ...

تو زود پز تا ۱ می پزه؟؟ باید زیرش زیاد باشه یا کم؟؟ من با زود پز تا حالا کار نکردم

خدایی چیکار میکنین غذا میسوزه؟من از ذوقم انقدر میام بالای سرش بهش سر میزنم احساس میکنم میگه اگه صلاح ...

منم خیلی غذا میسوزونم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
تو زود پز تا ۱ می پزه؟؟ باید زیرش زیاد باشه یا کم؟؟ من با زود پز تا حالا کار نکردم

زودتر از 1 ميپزه و زود پز من نيم ساعته گوشت توش له ميشه . گوشت و لوبيا كه پخت انتقالش بده به قابلمه معمولي 

آخه تو یک هفته ذو بار غذای سوخته تحویل شوهرم بدم ی بلائی سرم میاره

آخي احتمالا تازه عروسي . 

براي همه پيش مياد غذا بسوزونن . خودتو اذيت نكن دوباره غذا بذار تو زودپز بعد نيم تا 40 دقيقه خاموشش كن بخارش كه رفت ( يهم بازش نكني ) ببين گوشت پخته يا نه 

من دفعه اولمه آخه ینی دفعه دوم ولی دفعه اول در درجه دود نبود

البته منم یه بار در حد دود بودا اونم تقصیر مادرشوهرم شد از بس صحبت کرد منم نمیتونستم وسط حرفش پاشم بیام خونه خودم یه عالمه گوشت چرخ شده بی زبون ذغال شدن

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍