2777
2789

بچه ها من دیروز موعدم بود اما پری نیومد اکثرا پری هام منظمه 

علایم پری رو دارم میگم الانه که بیاد اما نیومده تا الان 

اما بی بی چک منفی رو نشون داد 😔بنظرتون اگه تا فردا پری نیاد برم آز؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۳هم موعدم بود نشدم هنوز.ولی دیروز عصر ی لکه دیدم فکر کردم پریود شدم ولی دیگه نیومد تاالان. ولی ...

این از علایم لانه گزینیه من توی تاپیک دیگه خوندم.تبریک میگم  

راستی پری*ودمون همراه همدیگه س منم باید میشدم تا الان عقب افتاده الانم از دلدر و کمر درد دارم میمیرم   یه حسایی هم دارم زیر دلم انگار ک مثلا میخوام پر*ود بشم

این از علایم لانه گزینیه من توی تاپیک دیگه خوندم.تبریک میگم     بی بی چک نزدی مطمئن بشی؟؟ ...

منم دل درد دارم  دور نافم میسوزه.بی بی نزدم میترسم .صبر میکنم ببینم پریود میشم یانه

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت
منم دل درد دارم  دور نافم میسوزه.بی بی نزدم میترسم .صبر میکنم ببینم پریود میشم یانه

بزن قدش  منم چن روزه همین علائمو دارم انشالله همه اینایی ک توی تاپیک هستیم باهم باردار بشیم چقد خوب میش خدایا   

البته از امروز دیگه دور نافم نمیسوزه امات دیروز انگار سوزن فرو میکردن توش

بزن قدش   منم چن روزه همین علائمو دارم انشالله همه اینایی ک توی تاپیک هستیم باهم باردار بشیم چ ...

این ماه میشه ۹ماه که تواقدام بچه دوم هستم. ان شاءالله که باشه

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت