ما عقدیم میخایم خونمون رو واسه عروسی رنگ کنیم بنظرتون چه رنگی استفاده کنم؟در ضمن خونمون هم نقلی هس..
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رنگ نکنید حالا اگرم میخواید بکنید سفید یا کاغذ دیوارب بزنین طرحدار زمینه سفید
الان با گچه..دوس دارم تغییر کنه خونه..متاسفاته شرایط اقتصادی هم زیاد خوب نیس
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
عزیزم رنگ.خونه که تنوع نداره که نظر میخوای ولی بنظرم کاغذ کن جلوه بیشتری داره
چون خونم کوچکه دوس دارم نظر دوستان رو بدونم..خودم طلایی رو دوس دارم
چون خونتون کوچیکه سفید باشه بهتره بنظرمن بجای رنگ از کاغذ دیواری استفاده کنید خیلی شیکتره
اره خودم هم کاغذ دیواری دوس دارم ولی خب گرونه
چند طرح استیکر خوشگل بگیر طبق دکوراسیون وسایلت بزن رو دیوار از رنگ کردن هم بصرفه تره و تنوع هم داره
مرسی عزیزم بزار برم سرچ کنم
تفاوت انچنانی با رنگ نداره بعدشم رنگ تا یه مدت همش خونه بو میده اگرم بخوای رنگ بدون بود بگیری همون ...
مرسی عزیزم با نامزدم مشورت کنم ببینم چی میشه