2777
2789
عنوان

رنگ خونه..لطفا کمک کنین خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست
مرسی عزیزم با نامزدم مشورت کنم ببینم چی میشه

خوشبخت باشین عزیزم  

انشالله خونتون خیلی شیک میشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

رنگ سفید بهتره خونه بزرگتر تمیزتر نشون میده.  

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت انچنانی با رنگ نداره بعدشم رنگ تا یه مدت همش خونه بو میده اگرم بخوای رنگ بدون بود بگیری همون ...

الان دیگه با برس رنگ نمیکنن که کثیف کاری بشه با غلطک رنگ میکنن

رنگها هم دیگه بوی انچنانی نمیده

بی خیال باش تا کامروا باشی
عزیزم همه خونه رو رنگ استخونی کن یه دیوارتو کاغذ کن رنگ روشن

ممنونم دوست خوبم

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
خوشبخت باشین عزیزم     انشالله خونتون خیلی شیک میشه

مرسی عزیزم..😍

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
الان دیگه با برس رنگ نمیکنن که کثیف کاری بشه با غلطک رنگ میکنن رنگها هم دیگه بوی انچنانی نمیده

نمیدونم چندی پیش یکی از اتاقای ادارمونو رنگ کردن تا یه هفته من سردرد داشتم با اینکه درب اتاقو بستن و پنجرهاش که بیرون بودن باز گذاشتن اما خیلی بوش بد بود الان بیش از یکماهه که تموم شده وقتی میرم تو اون اتاق هنوز بو میده

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

کاغذ دیواری هم گرونه هم واسه خونه نقلی مناسب نیست. حتی اگه ساده باشه فضای خونه تون رو خفه می کنه . اگه وسایلت سفید و روشنه رنگ تیره تر و اگه وسایلت تیره رنگ روشن بزن که خودنمایی داشته باشه. خونه ما هم نقلی بود اول ازدواج چون مبلها و وسایلم شیری رنگ بود دیوارها رو نسکافه ای زدم هرکی اومد دوست داشت.

خوشبخت باشی عروس خانم

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.
کاغذ دیواری هم گرونه هم واسه خونه نقلی مناسب نیست. حتی اگه ساده باشه فضای خونه تون رو خفه می کنه . ا ...

مرسی عزیزم از راهنمایی خیلی خوبت..