2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ،برم دكتر الان ؟😥😢

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 62 پست

خوشگلم سرما خوردی شدید احتمالا از عفونته نباید میرفتی حموم الان اگه میتونی تا صبح بمون ی دکتر خوب برو صبح بعدشم الان برو ی آب گرم یا شیر گرم بخور سرتو خشک کن ی قرص سرماخوردگیم بخور 

مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر این ی ویروسه ک فقط با امپول اینچیزا خوب میشه تو فامیل ما کوچیک بزرگ از این ویروسا گرفتن 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   

خوشم میاد میدونی مریضی بهدش میری بیرون.گوشاتم خشک نکردی احسنت دخترم. مقداری آبلیمو یا آویشن بریز تو اب بجوشه. یه حوله بنداز بخور کن .ماساژ بده گلوتو و گوشات  بعدشم خوب کله تو با روسری گرم ببنند و بخواب. سرما بهت نزنه. قرص سرما هم داری بخوزی

خوشگلم سرما خوردی شدید احتمالا از عفونته نباید میرفتی حموم الان اگه میتونی تا صبح بمون ی دکتر خوب بر ...

چشم ، مرسي از راهنمايي تون ♥️

اگه بتونم تا صب دووم بيارم 😥

اگه كسياينطوري بوده راهنمايي كنه خواهش ميكنم خيلي حالم بده😭

یکم اب نمک قرقره کن داخل گوشتم کمی روغن زیتون بریز خیلی کم اولش حس میکنی گوشت سنگین شده ولی بعدش دردش اروم میشه

خوشم میاد میدونی مریضی بهدش میری بیرون.گوشاتم خشک نکردی احسنت دخترم. مقداری آبلیمو یا آویشن بریز تو ...

يه جايي بايد حتمن ميرفتم قرار داشتم بعدم حموم واجب بودم 😥چشم حتمن مممنون♥️

واي خب خداروشكر شما هستين انتي بيوتيكم ندارم بدبختي 😥

هيچ قطره ى گوشيم ندارى؟ حتى انتى بيوتيك چشمى؟ البته الانم استفاده كنى معجزه نميكنه لااقل يكى دو روز بايد مصرف كنى، اينطور كه به نظر مياد عفونت شديده اگه دگزا برات نوشتن مقاومت نكن

خدا دختر گلت رو برات سلامت نگه داره فدای سرت که کسی نیست غصه نخور اینجورب منت کسی هم بالا سرت نیس ...

ممنونم عزیزم

خداوند همه عزیزانت رو برات نگهداره 

من سه ساله ک عادت کردم دستم رو بزنم رو زانوم و یا علی بگم و از تنهایی نترسم

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤