2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ،برم دكتر الان ؟😥😢

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 62 پست
خب سرما خوردی دیگه گوشت هم سرما خورده پارچه گرم کن بزار یا کیسه آب گرم بزار گوش مگه به این راحتیا ...

باشه عزيزم چون سمت چپم كلن درد شديدي داره و يهو اومديم اينطوري شد خيلي ترسيدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته پیش ک دخترم بیمارستان بستری بود خودم اینجوری شدم اخرش رفتم پزشک اورژانس گفت انفولانزاست دو ت ...

عاره منم همينطوريم فقط سر گيجه ندارم

يه هفته س نخابيذم اصلا😥

مرسي عزيزم ممنون از راهنماييت♥️😢

ان شاله ک زودتر خوب میشی منم ی هفته پیش حال و روز تو رو داشتم

اما کمتر بود ولی ابجوش مدام میخوردم

سریعتر خوب شدم

اما تو حتمن برو دکتر

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من هفته پیش ک دخترم بیمارستان بستری بود خودم اینجوری شدم اخرش رفتم پزشک اورژانس گفت انفولانزاست دو ت ...

خدا دختر گلت رو برات سلامت نگه داره

فدای سرت که کسی نیست

غصه نخور

اینجورب منت کسی هم بالا سرت نیست

هر کسی که کمک کنه ی روزی منتشو میزاره

شک نکن

با يه اوتيت كر نميشى، امشب بگير بخواب فردا صبح برو دكتر، هيچ انتى بيوتيكى يا قطره گوشى تو خونه ندارى ...

واي لخدا من خيلي صبورم درد شديد دارم ك اين وقت شب تاپيك زدم يه هفته س نحابيدم طاقت ذرد جديد نداشتم😥چشم

واي لخدا من خيلي صبورم درد شديد دارم ك اين وقت شب تاپيك زدم يه هفته س نحابيدم طاقت ذرد جديد نداشتم😥 ...

يه مسكن بخور ترجيحا استامينوفن كدئين، اگه سشوار دارى بادشو بگير رو گوشت❤️ اره گوش درد خيلى بده

يه مسكن بخور ترجيحا استامينوفن كدئين، اگه سشوار دارى بادشو بگير رو گوشت❤️ اره گوش درد خيلى بده

مرسي عزيزم هوله داغ دارم ميزارم ببينم بهترميشه

شما پزشكين؟