2777
2789
اولا که خیلی دروغ گو هست تمام حرفاش بادروغ همراه بعدشم اینقدر پشت سر من بد گویی و تهتمت زنی کرده برا ...

اگه بخونه یا اگه باهات خوب باشه

میدونه که تو خونه روزگارش سیاهه و اون یه ذره آرامشی هم که داره از بین میره

گناه داره...ولی خب چرا زنداداشت باهات بَده؟  بی دلیل؟ 

🖤

خدا به دادم برسه واسه یدونه داداشم دنبال زن هستیم 

اگه دختر خوب توی اقوام دارین دختر خاله دایی چیزی که بشناسینش ذاتش و خونوادشو مهربون و راستگو باشه 

دلسوز و بااحترام باشه بهتره تااینک دختر غریبه ک اصلا نمیدونی تو چ خونواده ای بوده بگیری این یه تجربه تلخ و خیلی بزرگه 

ان شاءالله ک داداشتون خوشبخت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخونه یا اگه باهات خوب باشه میدونه که تو خونه روزگارش سیاهه و اون یه ذره آرامشی هم که داره از ب ...

ای جااان خدا رو شکر که حالت خوب شد دوست خوبم😍😘

اون پستت ریپلای نشد

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
والا من الان بیست سال ازدواج کردم یه دونه از این کارایی که این عروس خانم با من کرده با قوم شوهر نکرد ...

بعضیا زرنگن توام مث خواهرشوهرا من وقتی میاد خونه مامانت کارا رو بریز سر عروستون بعد با بقیه بگو بخند پچ پچ کن یه کارایی کردن اینا بامن که نگو زده شدم از مهمونیاشون وقتی جایی میخا برم که هستن عزا میگیرم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اگه دختر خوب توی اقوام دارین دختر خاله دایی چیزی که بشناسینش ذاتش و خونوادشو مهربون و راستگو باشه&nb ...

انشالله 😍

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
اولا که خیلی دروغ گو هست تمام حرفاش بادروغ همراه بعدشم اینقدر پشت سر من بد گویی و تهتمت زنی کرده برا ...

بي دليل؟؟ غيرممكنه حتما اذيتش كردي

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
وضیعت ماهم همینه جلوش نمی تونیم یه کلمه حرف بزنیم حتی یه حرف معمولی چنان میره رو اعصاب برادرم که نپر ...

چطوری باهاش اشنا شدید

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
چی بگم باور کن اصلا آزاری بهش نکردم دلیلش اینه که می خواد مالک برادرم بشه مارو جلوی برادرم بد جلوه م ...

مرض كه نداره 

يكم بهتره به عملكرداي خودتم فكر كني

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است