2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم‌و خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ قصدت طلاقه بمون خونه بابات

اگ نه پ چرا قهر میکنی؟😕

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
چی بگم عزیزم خدا کمکت کنه.امون از دست مرد شکاک و ناپاک

مرد شکاک چیه؟؟؟؟

خب با پسر عموش رابطه داشته و به شوهرش خیانت کرده و همه فهمیدن حق داره دیگه اعتماد نکنه

.Pain🔥you made me a believer

خیلی سخته تو همچین رابطه ای موندن اونم وقتی به خواهرمون پیشنهاد بدن خدااایااا چه جوری روشون میشه مگه ...

اسم فیلم ترک بددررفته جامعه خودمون بدتره فیلمارو باید ازجامعه مابسازن

عنوان تایپیکت گمراه کننده بود. مینوشتی شوهر نامرد بهتر بود. شوهرت داره دنبال بهانه میگرده بهت خیانت کنه تو خونه رو ترک نکن کسی روهم مثلا خواهرو... نبر خونتون. بذار آروم بگیره.بعد بگو اگ نبخشیدی ک هیچی بریم جدابشیم. با ی نوزاد قبول نمیکنه جداییو. بگو اگرم بخشیدی دیگ حرفشو نزن چون من هیچ کاری نکردم فقط هرچی اون گفت برگردم من گفتم تورو دوسدارمو نمیخام ازت جداشم. اینجوری بگو تا ول کنه. بعد همش بخودت برس توخونه و غذای خوشمزه و ازاون نظرم اصلا کم نذار واسش. بگو من دارم عشقمو بهت ثابت میکنم تو هم بهم ثابت کن ک دوستم داری. 

مرد شکاک چیه؟؟؟؟ خب با پسر عموش رابطه داشته و به شوهرش خیانت کرده و همه فهمیدن حق داره دیگه اعتماد ...

خب الان که نداره

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

خب چرابااون ده روز حرف میزدی؟

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

خب الان که نداره

نه تو رو خدا الانم داشته باشه😂

ببین عزیزم توی زندگی زناشویی وقتی یکبار لغزش پیش بیاد طرف مقابل همیشه میگه وقتی یکبار تونست پس بازم میتونه و اینجوریه ک۶ دیگه هیچوقت اعتماد برنمیگرده

تعهد و تاهل مسخره بازی نیست بگی شوهرم ازم بزرگتره با هم اختلاف داریم و خیانت کنی😐

بعد هی هم بچه درست کنی😑

.Pain🔥you made me a believer