2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم‌و خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 70 پست
من که قهر نکردم اومدم از مامانم مراقبت کنم 

بهونه دستش نده

برو خونتون

اگ امکانش هست مادرتم ببر

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

چرا بچه داری شدی اونم دوتا وقتی هنوزم میری سمت پسرعموت یا از قبلش میدونستی شوهرت مشکل اخلاقی داره ... الان چی بگم بهت خودت تخم شک تو دلش کاشتی شوهرتم هرکاری کنه بهش بگی چرا پسر عموتو میکشه وسط ... چیکار میشه کرد جز جبران کردن تو رفتارت 

چون بچه داری والا جدا شدن بهتره واسه هردوتون

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان تایپیکت گمراه کننده بود. مینوشتی شوهر نامرد بهتر بود. شوهرت داره دنبال بهانه میگرده بهت خیانت ...

بخدا الان 4سال از اون موضوع میگزره خیلی هم خودمو بهش ثابت کردم ولی ول کن نیست که نیست

چی بگم عزیزم خدا کمکت کنه.امون از دست مرد شکاک و ناپاک

مرد شکاک ؟ ایشون ۱۰روز با پسرعموش حرف میزده اونم نه پسر عموی عادی ... نامزد سابق ایشون بودن 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
نه تو رو خدا الانم داشته باشه😂 ببین عزیزم توی زندگی زناشویی وقتی یکبار لغزش پیش بیاد طرف مقابل همی ...

درس میگین حق باشماس

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
اسم فیلم ترک بددررفته جامعه خودمون بدتره فیلمارو باید ازجامعه مابسازن

دقیقا میخواستم غیر مستقیم همینو بگم ! وقتی حکومت فکر دنیا رو لجن برداشته ولی خودشون  موفقن دیگه نمی دونه چه چیزایی اینجا هستش که بقیه بی خبرن یا اصلا رسانه ای نمیکنن سریع ازش رد میشن یا متجاوزا ول میچرخن تا مثلا اسم کشور ما بد در نره ! 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
بخدا الان 4سال از اون موضوع میگزره خیلی هم خودمو بهش ثابت کردم ولی ول کن نیست که نیست

پس ناچاری بزنی ب بیخیالی چون اون آتوشو گرفت.بعدم خودت کسی نبر خونه خونه رو هم ول نکن واس اون. خیلی عادی زندگیتو بکن اگ هرکار بی آبرویی کرد دعواش کن قهرکن ولی تو خونه بمون. منظورم اینه ک خودتو از تک وتا ننداز شیر بشه. حق ب جانب باش انگار ک هیچی قبلا نبوده.شاید از رو بره