پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 عنوان رژیم شوک برای خروج ازاستپ وزنی چندروزبگیرم خوبه؟ 215 بازدید | 12 پست چندروزکافیهرژیم حدود۵۰۰کالری داره توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 1397/11/15 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
74mahbubeh عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 34758 @ایگواناا فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند…. پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
گلroz عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 5404 من شوک که میدم کالری کم نمیکنم مثلا ۵۰۰ تا من برعکس عمل میکنم تا الانم موفق بودممن یک روز هر چی دلم میخواد میخورم در حد ترکیدن دوباره شروع میکنم از فرداش رژیم از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 من شوک که میدم کالری کم نمیکنم مثلا ۵۰۰ تا من برعکس عمل میکنم تا الانم موفق بودم من یک روز هر چی دل ... برای من این کارنتیجه عکس میده بدبختی توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 چیه رژیم شوک؟ منم وزنم استپ کرده دو هفتس ۵۰۰کالری بخور توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 ۳روز من دوروز گرفتم خیلی اذیت شدم معدم داره میترکه توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
گلroz عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 5404 برای من این کارنتیجه عکس میده بدبختی یعنی چی میشه با یک روز خوردن چاق میشید؟ از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 یعنی چی میشه با یک روز خوردن چاق میشید؟ اره متاسفانه چندبارامتحان کردم توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
گلroz عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 5404 اره متاسفانه چندبارامتحان کردم اخه با یک روز کسی چاق نمیشه از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 اخه با یک روز کسی چاق نمیشه بعدشم وزنم استپ میکنه توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم