2777
2789
عنوان

نشت کیسه اب

9555 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها من چند روزه ابریزش دارم بیرنگ بدون بو درحددی ک فقط لباسم رو خیس میکنه میترسم کیسه ابم سوراخ شده باشه.دکترم چهارشنبه هست خیلی استرس دارم.ازطرفی هم تازه یه هفتس سونو چهاربعدی دادم گفت مایع کیسه ابت اندازس.اگه سوراخ باشه توی اون سونو معلوم میشده یانه.کسی هست ابریزش اینطوری داشته ولی مشکلی نبوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا دستمال کاغذی بذار، محکم سرفه کن... یکم قدم بزن بعد چک کن اگه کیسه آب باشه خیس میشه! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

حتما به پزشک مراجعه کن اگه کیسه سوراخ باشه خیلی خطرناکه در این مورد بیخیال نباش

برو نهایتش یه تست میدی و ان شالله که منفی نشون میده

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...

سوراخ کم با سونو معلوم نمیشه چون بدن دوباره آب از دست رفته رو جایگزین میکنه، راه قطعی تست آمینوشور

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
چندتا دستمال کاغذی بذار، محکم سرفه کن... یکم قدم بزن بعد چک کن اگه کیسه آب باشه خیس میشه! 

وقتی عطسه میکنم خیس میشه.سرکلاژکردم استراحت دارم نمیتونم قدم بزنم

تو بيمارستان يه نوارهاي کاغذي دارن که چک ميکنه مايع امينوتيکه ياچيز ديگه،اگر بري اينجوري خيالت راحت مي شه

اما در کل اگر با راه رفتن ازت بياد بيرون يا سرفه احتمالا هست