2777
2789

بله عزیزم من،پریودام ساعت میزنه از دقیقی ولی اخیرا دکتر گفته تنبلی داری،با سونو مشخص میشه توی روزای تخمک گذاری،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس تنبلی چیا خوبه

سیاه دونه و عسل و سویق سنجد

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

منم تنبلی دارم ولی زیاد نامنظم نیس پریودام بخاطر کیست نامنظم شده بود فعلا منظم شده با زور قرص تا ببینم چی میشه بعد ازین 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
منم تنبلی دارم ولی زیاد نامنظم نیس پریودام بخاطر کیست نامنظم شده بود فعلا منظم شده با زور قرص تا ببی ...

چه دارویی می خورید شما؟ 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 
چه دارویی می خورید شما؟ 

من دوماه آگنوگل خوردم و متفورمین و ال دی 

تا کیستم آب بشه پریودامم منظم شده ولی خب باید ببینم همیشگیه یا گذراست 

خداکنه دیگه کیست نزنه بهم 😔

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
سلام عزیزم من همیشه منظم بودم این سری 15 روز عقب انداختم رفتم دکتر فهمیدم بخاطر کاهش وزنم و ورزشم ...

براتون آزمایش هورمونی ننوشت واسه من آزمایش و سونو نوشت تو آزمایشم پرولاکتینم یکم بالا بود گفت برو سونو یکم ترسیدم نکنه تنبلی دارم

همون مطب برام همه رو انجام داد پاپ اسمیر 40 تومن+ 3هزارتومن وسیله سونو واژینال هم 40 تومن قرص ال ...

من پریودم منظم بود...الان ک تو اقدامم همش ۳ الی ۶ روز عقب میافته...نمیدونم تنبلیه یانه...سونو واژینال چطوریه🙈😁؟دستگاه رو رو شکم میزاره؟اخه پیش دکتر مرد میخوام برم.

من این مدلی نیستم. ولی بله با وجود پرید, متظم ممکنه فرد تنبلی تخمدان هم داشته باشه.  فقط اینکه ...

من سر ساعت میشم از رو آزمایش هورمونی م گفت برو سونو ببینیم تخمکات چه جوری هستش

من پریودم 5.6روزی تاخیرداره.توی ازمایشم تنبلی نشون داده.amhشده 10وخرده ای

Amh من ۳ و خورده ی بود ولی پرولاکتینم ده تا نسبت به رنج آزمایشگاه بالاتره خیلی از تنبلی میترسم