2777
2789

یه حاجت مهمی دارم ارزومه كه بهش برسم. كاشكی به این ارزوم برسم. چی بخونم چی كار كنم 

ماشالله 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی ب ی چیزی اعتقاد داره تو سعی کن بفهمی با چی حست خوب میشه همونو بخون همونو نذر کن 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

دعای مقاتل ابن سلیمان تو مفاتیح الجنان 

برای امام سجاد (ع) 

من خیلی بهش اعتقاد دارم تا حالا بی جواب نموندم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اگر بخواهد بده با یک صلوات هم میده اگر نخواهد ختم هر روزه قران هم بی نتیجه است 

نه عزیزم

خدا خودش فرموده براتون سرنوشت تون از پیش تعیین کردیم تعغیر نخواهد کرد مگر با دعا 

پس قطعا با مداومت دعا که باعثه نزدیکی به خدا میشه خیلی حاجت هامون روا میشه و خیلی از گره های زندگیمون برطرف میشه

خدایا،مرا آن ده که آن به
منم ختم بسم الله گرفتم. روزی چند بار سوره یاسین رو میخوندم. برای من ناممکن رو ممکن کرد. قربون خدا بر ...

خدارو شكر. فقط میگفتین بسم الله الرحمن رحیم یا اون كامله رو میگفتین كه بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم؟از یكشنبه شروع كردین؟ 

ماشالله 🌹

فقط دعا در حق همدیگه جواب میده برات از خدا بهترینا رو میخوام انشالله اگه صلاحته به حاجت دلت برسی و دلت شاد بشه🤗

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
فقط دعا در حق همدیگه جواب میده برات از خدا بهترینا رو میخوام انشالله اگه صلاحته به حاجت دلت برسی و د ...

مرسی عزیزم منم برای شما و بقیه دوستان دعا میكنم. ایشالا شما هم حاجت روا باشین 🌷

ماشالله 🌹