2777
2789
عنوان

خدایا قلبم به درد اومده واسه این بچه و مادرش،چقدر بعضیا کثیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 24 پست

منم اون گزارشودیدم اخه یکی نیست بهش بگه زن عاقل تواین دوره زمونه کسی میاد درخونه رو بزنه بگه بیا برات مانتوبخرم!!!! از خیریه چجوری گشت شماروپیداکرد خیریه خودشون لباس میدن نمیگن بیا بریم باسلیقه خودت انتخاب کن،،درسته الان حالش بده وحقش نبوده ولی یکم تفکرم چیزبدی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دنبال خبرهای بد میری..انرژی منفی دریافت میکنی..و براش تاپیک میزنی و چند نفر دیگه م درگیر این حال ...

اولا دنبالش نمیرم خوب اخبار جامعس سرمو که نمیتونم مث کبک تو برف کنم،ثانیا خوبه که ادم بدونه چه خبره بیشتر مراقب جگرگوشه ش باشه،ثالثا شما نیا تو تاپیک منفی من

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
اولا دنبالش نمیرم خوب اخبار جامعس سرمو که نمیتونم مث کبک تو برف کنم،ثانیا خوبه که ادم بدونه چه خبره ...

اوکی ..حق با شماس ..اخبار منفی رو اخلاقت تاثیر گذاشته..موفق باشی

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
اتفاقا فیلمای مانتوفروشی رو هم گذاشته بود زنه روبنده داره

زن دزده روبنده داشته😨😐اونوقت اون خانمه رو چه حساب واعتمادی راه افتاده دنبال این خانمه که ببرتش خرید😑😞

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چرا دنبال خبرهای بد میری..انرژی منفی دریافت میکنی..و براش تاپیک میزنی و چند نفر دیگه م درگیر این حال ...

خوب درسته منفيه ولی یه تلنگره واسه مادرا و افراد ساده دل که به هر کسی اعتماد نکنن

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
شما بیشتر

چی میگی الان شما؟من معذرت میخوام قبل از تاپیک زدن راجع به محتواش از شما اجازه نگرفتم . یه چیزی راجع به انرژی مثبت منفی شنیدیم همه جا فکر میکنیم باید استفاده کنیم. الان شما خیلی مثبتی با این نحوه رفتار؟😏

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
خوب درسته منفيه ولی یه تلنگره واسه مادرا و افراد ساده دل که به هر کسی اعتماد نکنن

منم نیتم از تاپیک همین بود امیدوارم ایشون درک کنن