شاهین صمدی یه گزارش جدید گرفته از بچه ای که دزدیده شده.یه زنه رفته در خونه یه زنه که بچه کوچیک داشته گفته از خیریه اومدم واسه بچت لباس بخرم بردشون خرید. گفته واسه خودتم میخوام مانتو عید بگیرم.بردش مانتوفروشی.زنه رفته اتاق پرو بچه رو ورداشته دررفته
غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
ای خدا چقدر قلبم فشرده شد دعا میکنم براش گیر اون گروه نیفتاده باشه دختر بچه هایی که یکم بر رو رو دارن رو میبرن برای کشورای حاشیه خلیج خدا کنه پیدا شه زود
چرا دنبال خبرهای بد میری..انرژی منفی دریافت میکنی..و براش تاپیک میزنی و چند نفر دیگه م درگیر این حال ...
اولا دنبالش نمیرم خوب اخبار جامعس سرمو که نمیتونم مث کبک تو برف کنم،ثانیا خوبه که ادم بدونه چه خبره بیشتر مراقب جگرگوشه ش باشه،ثالثا شما نیا تو تاپیک منفی من
غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
اتفاقا فیلمای مانتوفروشی رو هم گذاشته بود زنه روبنده داره
زن دزده روبنده داشته😨😐اونوقت اون خانمه رو چه حساب واعتمادی راه افتاده دنبال این خانمه که ببرتش خرید😑😞
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چی میگی الان شما؟من معذرت میخوام قبل از تاپیک زدن راجع به محتواش از شما اجازه نگرفتم . یه چیزی راجع به انرژی مثبت منفی شنیدیم همه جا فکر میکنیم باید استفاده کنیم. الان شما خیلی مثبتی با این نحوه رفتار؟😏