2821
2789
عنوان

عکس از سفره هفت سین

497 بازدید | 47 پست

دوستان سلام بیاید عکس از سفره هفت سین پارسالتون یا سالا قبل بزارید 

از هم دیگه ایده بگیریم  ب امید خدا واسه امسال 😍

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

اول خودم میزارم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کو

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
ماهی عید97ما زندس هنوز😍😍😍😍 

واقعا  چطورازش نکه داری میکنی من درجامیمیرن  

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
از سفره هاتون عکس میگیرید؟😐😐😐

مگه شمانمیگیرید؟؟

واقعا   چطورازش نکه داری میکنی من درجامیمیرن    

اره

خودش خوب بوده.سالم بوده.وگرنه اون یکیش زودافتادمرد

هیشکار بالایخچاله پارچه هم روش ازدست دخترم😂یادم میره غذابهش بدم هرازگاهی نگاه میکنم ابش تموم نشه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

من عکس تومموریمه مموزیم خونست خودم الان خونه بابامم

واقعا   چطورازش نکه داری میکنی من درجامیمیرن    

یکی از آشناهامون ماهیش ۷ساله بود میگفت امسال میخوام ثبت نامش کنم واسه مدرسه😂😂😍😍

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

2825
2823
2791
2779
2792