2777
2789
عنوان

دوساک و یک جنین😞😞

1193 بازدید | 33 پست

سلام رفتم سونوی واژینال انجام دادم سن حاملگیمو زده ۶ هفته ولی از اخرین روز پریودم ۹هفته وسه روز میگذره دوتا ساک بارداری مشاهده شده یکی ۶هفته و ۴روز خالی از جنین و یول ساک و فتالپل به قطر ۱۷ میلی یکی هم ۶هفته و ۶روز حاوی جنین ولی بدون ضربان قلب به قطر ۱۸ میل وقدشم ۳و۲۵میلی هماتوم هم مشاهده شده که با شیاف پروژستورون قطع شده کامل خیلی نگرانمممممم چراااا هنوز قلبش نزده توروخدا هرکی تجربه داره کمکم کنه مردم از استرس

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز خیلی وقت هست عزیزم دوسه هفته دیگه صبر کن باز سنو بده برای خیلیا اینجوری میشه و باز سنو میدن قلب ...

برام نوشته هفته دیگه باز باید برم توکل بخدا کاش مشکلی نباشه😢

سونوی واژینال واسه چی ؟ اصلا خوب نیست 

دکتر نوشته واسه اینکه تو شکمی مشخص نبود احتمال دوقلویی داد گفت سریع باید واژینال بشی

انشالله قلب اونم تشکیل میشه تگران نباش .لقاح دور انجام شده  و ب احتمال زیاد یه دخمل و پسمل هستن و سالم و‌سلامت .ب زودی میای خبرشو میدی 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
انشالله قلب اونم تشکیل میشه تگران نباش .لقاح دور انجام شده  و ب احتمال زیاد یه دخمل و پسمل هستن ...

خداکنه هیمنطوری باشه که میگین 

استرس به خودت نده یکی دوسه هفته ام صبر کن....دیشب یه خانوم بنده خدا تو همین نی نی سایت میگفت که سونو گفته ساک خالی رفته بیمارستان سقط کرده دیده جفت وجنین هم داشته بنده خدا...عجله فقط نکن.

نگران نباش قلبش هنوز زوده جنینت هم بزرگ شه ساک خالی جذب میشه 

خداکنه هفته دیگه بزنه سریع خیالم راحت بشه ممنون که دلداریم دادین