2777
2789
عنوان

مامانا بیاین تو روخدا

158 بازدید | 21 پست

دخترم با وزن ۴۳۰۰ به دنیا اومد.بعد تا ۲ماهگی ۲کیلو و نیم به وزنش اضافه شد ولی تو ۳ماهگی ۶۰۰گرم اضافه شد و شد ۷۴۰۰ و این ماهم که بردم واسه واکسن شده بود ۸کیلو بازم ۶۰۰اضاف کرده بود.دکترش گفت خوبه چون وزن تولدش بالا بود الان ۶۰۰ داره اضافه میکنه در حالی که باید ۳.۴ماه اول ۱کیلو یا ۹۰۰ اضاف کنه.همینطور پیش بره کم میشه وزنش....اینم بگم اصن توپولو چاق به نظر نمیاد چون قدشم بلنده ۶۹ بود تو ۴ماهگی......میتونم غذای کمکی رو شروع کنم؟الان ۴ماه و ۱۵روزشه

تا خدا با من است غمی نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر مشکلی نداره.قدش بلنده توپولیش به چشم نمیاد یه بچه دیگه بود هفت کیلو بود اون خیلیییییی توپولی بود انگار اما دختر من عین باباش قدش بلنده.من خودم ۱۷۰ ام.شوهرم ۱۹۶....جفتمون قد بلندیم.من نگران اینم اینطور پیش بره لاغر شه

تا خدا با من است غمی نیس

من دخترم ۴ماه و ۱۶روزشه. 

هزار ماشاالله دخترت خیلی هم خوبه. بیخودی نگران نباش. بنظرم فعلا نیازی به کمکی نیس. 

ولی من میدمش. چون وزنش ۶کیلو و نیمه. وزن تولدش هم ۳و ۳۰۰بوده. همه میگن خیلی ریزه میزه اس. ولی وزنش نرماله و رو نموداره . ولی ریز نشون میده برا همین زودتر کمکی رو شروع کردم براش تا قبل از اینکه بیفته رو دندون لااقل یکم تپلی تر بشه‌ 

کمکی هم فعلا لعاب برنج و فرنی میدمش. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
من نگران وزنش نیستم دکترش گفت باید نرمالش اینه که ۹۰۰گرم اضاف کنه اینطور پیش بره کم میشه وزنش

سواد دکترا هر روز کمتر از قبل میشه!کی فته حتما باید 900 گرم اضافه بشه!هر بچه یه جوره مهم اینه وزنش روی نمودار کارت واکسن باشه

من دخترم ۴ماه و ۱۶روزشه.  هزار ماشاالله دخترت خیلی هم خوبه. بیخودی نگران نباش. بنظرم فعلا نیاز ...

عزیزم دخترتوام خوبه وزنش نسبت ب تولدش.دقیقا یه کیلو از دختر من کم بوده الانم تقریبا یه کیلو نسبت به رشد دختر من کمه.دختر من خوب پیش میرفت رفلاکس داره به خاطر اون وزنش کم رفت بالا

تا خدا با من است غمی نیس
من نگران وزنش نیستم دکترش گفت باید نرمالش اینه که ۹۰۰گرم اضاف کنه اینطور پیش بره کم میشه وزنش

نه لاغر نمیشه نگران نباش اون دکتر هم چرت گفته پسر من با وزن چهار دنیا اومد هفت ماهگی هشت کیلو بود و الان که شونزده ماهشه چهارده اس برای ورن گیری هم الگوی خاصی هم نداره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم دخترتوام خوبه وزنش نسبت ب تولدش.دقیقا یه کیلو از دختر من کم بوده الانم تقریبا یه کیلو نسبت به ...

اگه رفلاکس داره کمکی شو از پنج ماهگی شروع کن اول هم از شیره بادوم شروع کن پسرمنم رفلاکس داشت مجبور شدم از چهار ماهگی شروع کنم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم دخترتوام خوبه وزنش نسبت ب تولدش.دقیقا یه کیلو از دختر من کم بوده الانم تقریبا یه کیلو نسبت به ...

منم رفلاگس داشت. الان تازه بهتر شده شکر خدا. 

میگن بچه های رفلاکسی باید یکم زودتراز بقیه بچه ها کمکی رو شروع کنن تا معدشون با چیزای دیگه اشنا بشه و  بتونه سریعتر هضم کنه. دیگه نمیدونم تا چه حد درسته. 

اگر میخوای یکم یکم کمکی رو شروع کن بهش بده. از فردا یه نعلبکی کوچولو برلش لعاب برنج درست کن بده بهش. اول با دو سه قاشق شروع کن . سری بعد یکم ببشتر بدش. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

رفلاکس داره میگن با لعاب برنج شروع کنی بهتره بچه های رفلاکس به غذا بیوفتن خوب میشن.از یه طرفم میگم به غذا بیوفته واسه وزن گیریش مشکلی ایجاد نکنه

تا خدا با من است غمی نیس