2777
2789
عنوان

بیایین گروه بارداری

259 بازدید | 38 پست

بیاین گروه بارداری و اقدام توی تل از تجربیات هم استفاده کنیم

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهتونه؟

من اقدامم ولی تو گروه باردار هم داریم

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
من‌گروهی میخوام که ۳۱ هفته به بعد باشن همه

همه نیستن . همه جوره هس تو گروهمون 

بچه ها فشار بده بالای ۱۴ باید چیکار کرد؟برم بیمارستان بستری بشم؟

اره عزیزم حتما برو اونجا تحت نظر باش.باعث خفگی جنین میشه ها خدایی نکرده.این همه تو شکمت ازش مراقب کردی این 1هفته رو ریسک نکن.سریع برو

تمام زندگیم همسرم...❤
من ۳۸هفته ام هنوز دو هفته ای میتونم بینتون باشم😅😅

عزیزم مامان هم توی گروه داریم از تجربیات هم استفاده میکنن الان لینک میدم 

اره عزیزم حتما برو اونجا تحت نظر باش.باعث خفگی جنین میشه ها خدایی نکرده.این همه تو شکمت ازش مراقب کر ...

تا حالا به ۱۴ نرسیده ولی امشب ۱۳ و نیم شد یه لحظه یکم استراحت کردم و گریپ فروت و مایعات خنک خوردم اومد رو ۱۲ و نیم ... اره اگه ۱۴ بشه حتما میرم...بستری میکنن؟