2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون

186 بازدید | 20 پست

دوستان میشه کمکم کنید

من بعد از پنج روز تاخیر پریود دکتر رفتم که ببینم چرا اینطوری شده

تنها چیزی که مصرف کرده بودم ویتاگنوس بود یه ماه روزی دوتا

دکتر گفت اینو قطع کن پریود میشی و. دوتا آمپول پروژسترون ۵۰ هم برام نوشت

من هم قرص رو قطع کردم هم دوتا آمپول رو زدم الان چهار روزه که خبری نیس 

خود این آمپول باعث عقب تر افتادن میشه؟!؟

نه .این امپول باعث میشه پریود بشی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببخشید من اطلاعی ندارم ک جواب بدم سوالتو.

ولی الان خودم دارم همین امپول رو میزنم.اولش ک زدم درد نداشت.الان جاش درد میکنه.چیکار کنم.گفتم ممکنه آبثه کنه.ماساژ دادم.حوله گرم گذاشتم.هنوز درد میکنه

امپول بین یک هفته تا ۱۰ روز بعد جواب میده نگران نباش پری میشی

همیشه منظم بودم نمیدونم یهو چی شد میترسم باردار باشم دارم سکته میکنم

چون دکتر هم بیبی چک گرفت اونم احتمال خطا داره خب

عزیزم ببخشید من اطلاعی ندارم ک جواب بدم سوالتو. ولی الان خودم دارم همین امپول رو میزنم.اولش ک زدم د ...

آره اولش درد نداره بعد. انقد برا من زیاد شد دردش نمیتونستم راه برم

روز اول رو تحمل کردم روز دوم یه مسکن خوردم بهتر. شدم 

بعدم هی دردش کمتر میشه

بین سه تا ده روز بعد پریود میشی.

منم برای اولین باره که مدروکسی پروژسترون خوردم . منتظرم پریود بشم. چهار روزه میگذره خبری نیست.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
بین سه تا ده روز بعد پریود میشی. منم برای اولین باره که مدروکسی پروژسترون خوردم . منتظرم پریود بشم. ...

پس عقب افتادن طبیعیه

ینی ده روز  صبر کنم ؟ از استرس میمیرم که😫

پس عقب افتادن طبیعیه ینی ده روز  صبر کنم ؟ از استرس میمیرم که😫

بله.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷