بانونفس مدیر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 201 عنوان نذر کسی کمک میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 55 پست بچه۱۲۴۰۰۰تا صلوات نذر کردم ۲۸ام این برج دادگاه دارم میخام حق به حقدار برسه کمکم میکنید تنهایی نمیتونم تمومش کنم آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم... 1397/11/14 | 22:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Shabnam3386 عضویت: 1395/06/29 تعداد پست: 3795 من تو تاپیکها خوندم نذر ۱۲۴۰۰۰صلوات منم گفتم میفرستم بعد رفتم یه جا دیدم خانمی برای ختم قرآن داره کم ... حالا تکلیف چیه؟چکار کنیم؟به نیت نذرت صلوات بفرستیم یا منصرف شدی؟ تو دنیایی که میتونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم میفرستی؟! 🌷
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16915 من تو تاپیکها خوندم نذر ۱۲۴۰۰۰صلوات منم گفتم میفرستم بعد رفتم یه جا دیدم خانمی برای ختم قرآن داره کم ... اونا ختم گروهی میگیرن انشالله از این به بعد نذر که میکنید بگین ختم گروهی میگیرم حالا یا صلوات یا قران لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16915 حالا تکلیف چیه؟ چکار کنیم؟ به نیت نذرت صلوات بفرستیم یا منصرف شدی؟ بفرستید اشکال نداره انشالله همه تون که توی این ختم این عزیز رو یاری میکنند حاجت روا بشن لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
بانونفس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 201 [QUOTE=81378953]عزیزم مرجعت کیهرهبر عزیز آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16915 عزیزم استارترجان حلال کن وببخشید خودم هزار تا صلوات میفرستم تا کمک حالت شوم لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
esther عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 3809 من به نيتتون صد صلوات ميفرستم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
بانونفس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 201 حالا تکلیف چیه؟ چکار کنیم؟ به نیت نذرت صلوات بفرستیم یا منصرف شدی؟ بنظرم چون مرجع تقلید رهبر جان هست مشکلی نداره مرسی عزیزم بابت کمکت آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
بانونفس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 201 عزیزم استارترجان حلال کن وببخشید خودم هزار تا صلوات میفرستم تا کمک حالت شوم شما خانمی ممنونم عزیزم آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16915 شما خانمی ممنونم عزیزم انشالله بحق محمد وآل محمد دل ناشادت شاد شود وامیدت ناامید نشه لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
بانونفس مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 201 انشالله بحق محمد وآل محمد دل ناشادت شاد شود وامیدت ناامید نشه خدا از دهنت بشنو عزیزم این دادگاه خیلی برام مهم هزار جور نذر برداشتم. آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
Shabnam3386 عضویت: 1395/06/29 تعداد پست: 3795 خدا حفظش کنه برامونبجای صد تا 110 تا می فرستم تو دنیایی که میتونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم میفرستی؟! 🌷