2777
2789
عنوان

نذر کسی کمک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 55 پست
من تو تاپیکها خوندم نذر ۱۲۴۰۰۰صلوات منم گفتم میفرستم بعد رفتم یه جا دیدم خانمی برای ختم قرآن داره کم ...

حالا تکلیف چیه؟

چکار کنیم؟

به نیت نذرت صلوات بفرستیم یا منصرف شدی؟

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
من تو تاپیکها خوندم نذر ۱۲۴۰۰۰صلوات منم گفتم میفرستم بعد رفتم یه جا دیدم خانمی برای ختم قرآن داره کم ...

اونا ختم گروهی میگیرن انشالله از این به بعد نذر که میکنید بگین ختم گروهی میگیرم حالا یا صلوات یا قران 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تکلیف چیه؟ چکار کنیم؟ به نیت نذرت صلوات بفرستیم یا منصرف شدی؟

بفرستید اشکال نداره انشالله همه تون که توی این ختم این عزیز رو یاری میکنند حاجت روا بشن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

[QUOTE=81378953]عزیزم مرجعت کیه

رهبر عزیز

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...

عزیزم استارترجان حلال کن وببخشید خودم هزار تا صلوات میفرستم تا کمک حالت شوم

من به نيتتون صد صلوات ميفرستم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
حالا تکلیف چیه؟ چکار کنیم؟ به نیت نذرت صلوات بفرستیم یا منصرف شدی؟

بنظرم چون مرجع تقلید رهبر جان هست مشکلی نداره مرسی عزیزم بابت کمکت

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
عزیزم استارترجان حلال کن وببخشید خودم هزار تا صلوات میفرستم تا کمک حالت شوم

شما خانمی ممنونم عزیزم

شما خانمی ممنونم عزیزم

انشالله بحق محمد وآل محمد دل ناشادت شاد شود وامیدت ناامید نشه

انشالله بحق محمد وآل محمد دل ناشادت شاد شود وامیدت ناامید نشه

خدا از دهنت بشنو عزیزم این دادگاه خیلی برام مهم هزار جور نذر برداشتم.