2777
2789
عنوان

نذر کسی کمک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 55 پست
منم 200 تا  انشاءالله ب خواسته ات برسی🙏

دست شما درد نکنه

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برات ۲۰۰ تا میخونم البته فردا عزیزم

مرسی

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...

عزیزم نذر رو خودت باید بفرستی 

ولی خوب الان گیر کردی توش من برات 1000تا میفرستم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

[QUOTE=81377145]عزیزم نذر رو خودت باید بفرستی  ولی خوب الان گیر کردی توش من برات 1000تا میفرستم[/QUOT

چجوریه واقعا نمیشه کمک گرفت ?

عزیزم نذر رو خودت باید بفرستی  ولی خوب الان گیر کردی توش من برات 1000تا میفرستم

با اجازه استارتر سلام بانوی مهربان 

آشی که طرز تهیه اش رو پرسیدم درست کردم عالی بود 

سپاس مجدد 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
عزیزم نذر رو خودت باید بفرستی  ولی خوب الان گیر کردی توش من برات 1000تا میفرستم

یعنی نمیشه کمک گرفت 

تاکی وقت داره

تا ۲۷ام همین برج

تاکی وقت داره

جانانه جان یه سوال دارم ،موردی که نداره من دارم برای نذر از بچها کمک میگیرم آخه یکی از بچها گفت خودت باید نذرت انجام بدی