2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید

89 بازدید | 13 پست

دوستان یه انگشتر بزرگ دارم خیلی دوسش دارم شوهرم میگه بده بفروشمش چک دارم بعدا برات میخرم ولی میدونم تو این گرونی نمیخره خیلی دوسش دارم دلم نمیاد بفروشمش چی کار کنم به نظرتون😔

خدایا به امید خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره شناختت از همسرت چی باشه اگر برات میخره با جبران میکنه بده اگر نه بگو نه این پشتوانه است نباید از دستش بدیم حیفه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

منم طلاهامو الکی الکی فروختم البته تازه که ازدواج کرده بودم وضع مالی شوهرم خوب نبود ولی الان پشیمونم چرا زرتی فروختمشون نکه الان نخره میخره ولی فداکاریتو یادش نمیمونه

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾

اووووو چقدر وابسته به طلا و... هستید من 3 سال پیش همه طلاهامو سر خونه فروختم از خوشحالی داشتم پر در میاوردم😂😂

تازه بعدشم هی نگفتم پس بده و... حتی انگشتری که داداشم داده بود سر عقد و خیییلییی دوسش داشتم و دادم رفت کلا دوست ندارم خودمو به چیزی  وابسته کنم

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
اووووو چقدر وابسته به طلا و... هستید من 3 سال پیش همه طلاهامو سر خونه فروختم از خوشحالی داشتم پر در ...

خونه به نام شوهرتونه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!