2777
2789
عنوان

دخالت های خانواده شوهر

235 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من نمیدونم دیگه با این فانیلای شوهر چیکار کنم

بخدا وقتی میان خونمون مثل پروانه دور سرشون میگردم، بعد از اینکه میرن شوهرم کلا رفتارش تغییر میکنه، اوایل اونقدر دوستم داشت با هم خوب بودیم. کادو میخرید تو‌کارها کمکم میکرد.

الان نه تنها کمک نمیکنه بلکه دستوری حرف میزنه باهام

وقتی بهش میگم تو چت شده میگه خودمم نمیدونم

همه چی خوب بود تا اینکه خونوادش از شهرستان یه هفته اومدن مهمون ما ،بعد کلا همه چی عوض شد

خونواده اونا خیلی اهل جادو جنبل هستن، منم میترسم نمیدونم چیکار کنم

تازه چون همسرم خودش منو انتخاب کرده سعی دارن منو از چشم همسرم بندازن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

که چی بشه تورو ازچشم بندازن زندگیتون به طلاق برسه اونا خوشحال میشن؟کی گفته خونواده ها راضی به طلاق وخونه خرابی بچشونن یکم حساس هستن نیش بزنن ولی دیگه فک نمیکنم کسی بیاد جادو کنه که پسرش زندگیش از هم بپاشه مگه شما باهم خوب نیستین اتفاقا اونا ته دلشون عروسیه که باهم خوشبختین

که چی بشه تورو ازچشم بندازن زندگیتون به طلاق برسه اونا خوشحال میشن؟کی گفته خونواده ها راضی به طلاق و ...

تا بحثی بین من و شوهرم میشه، و اونا خبر دار میشن، همش میگن دیدی اون دختره لایق تو نبود دیدی انتخابت درست نبود! دیدی دختر عمو یا دختر خاله ات رو میگرفتی الان خوشبخت بودی!

من خیلی بدبختم😭😭 شوهرم بارها بهم میگه الویت من خانواده امه😭😭

که چی بشه تورو ازچشم بندازن زندگیتون به طلاق برسه اونا خوشحال میشن؟کی گفته خونواده ها راضی به طلاق و ...

اره من دیدم اینکارو کردن و بعد۳ماه شوهره زنشو با دستا خودش برد بچشون سقط کردن پیش ی دکتر غیر مجاز بعدم طلاقش داد بخدا همه فامیلم میدونن جریان چی بوده مادر شوهره خوشش از دختره نمیومد زندگی پسرشم خراب کرد الان پسرش معتاد شده

اره من دیدم اینکارو کردن و بعد۳ماه شوهره زنشو با دستا خودش برد بچشون سقط کردن پیش ی دکتر غیر مجاز بع ...

چه بد ولی خونواده شوعر من هرچقدم که نیش وکنایه دارن میترسن رخنه ای تو زندگی ما بیفته .هیچوقت از اینکارا نمیکنن

عجب اصلا متوجه نمیشم اولویت اونان بعد شمارو انتخاب کرده برا ازدواج؟

بخدا ما وقتی با هم دوست بودیم همسرم زار زار گریه میکرد که خونواده ام بهم محل نمیذارن، انگاری پدرو مادر واقعی من نیستن، زنگ نمیزنن حالمو بپرسن، نه کمک مالی نه چیزی...

الان که ازدواج کرده، درآمدش خداروشکر خوبه، خونواده اش شدن فرشته،هر روز وقتی تو شرکته بهش زنگ میزنن

تا بحثی بین من و شوهرم میشه، و اونا خبر دار میشن، همش میگن دیدی اون دختره لایق تو نبود دیدی انتخابت ...

منم همچین احمقی دارم. 

همش فک میکردم خواسته من زیاده ک میگم اولویتش من باشم بعدها دیدم تمام دکترا و مشاورا میگن اواویت همسر آدمه چ برا زن و چ برا کرد

پس من توقعم کاملا منطقیه