پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 عنوان رژیم شوک برای خروج ازاستپ وزن کی گرفته؟؟؟هرکی گرفته بیادلطفا 137 بازدید | 9 پست سلام چندروزه گرفتین راضی بودین؟کاهش وزنتون چقدربود توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 1397/11/14 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 نگرفتین؟ توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
آرامش62 عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 3536 سلاممن تازه رژیم شروع کردمیه گروه تو تل گرام هست که اگه دوست داشته باشی لینکشو بهت بدمبیای میتونی سوالهاتو ازشون بپرسیمیتونی کنارشون انگیزه بگیریخیلی گروه فعال و خوبیهاگه خواستی درخواست دوستیمو قبول کن برات لینکشو بفرستم
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 رژیم شوک زژیم خاصی نیستهمینکه شما در هفته یک روز براخودت آزاد بذاری یعنی شوک 🧚♀️
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 سلام من تازه رژیم شروع کردم یه گروه تو تل گرام هست که اگه دوست داشته باشی لینکشو بهت بدم بیای میت ... ممنون گلم من تاحالا۲۵کیلوکم کردم اخراشه بایدشوک بدم توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
آرامش62 عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 3536 ممنون گلم من تاحالا۲۵کیلوکم کردم اخراشه بایدشوک بدم برای شوک هم راهنماییت میکننالبته اگه دوست داریاجباری نیست عزیزمموفق باشی
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 رژیم شوک زژیم خاصی نیست همینکه شما در هفته یک روز براخودت آزاد بذاری یعنی شوک وای نه اینطوری بدترچاق میشم میخوام سه روزه شوک بدم ببینم ازاستپ درمیام توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 وای نه اینطوری بدترچاق میشم میخوام سه روزه شوک بدم ببینم ازاستپ درمیام 😐 🧚♀️
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 وای نه اینطوری بدترچاق میشم میخوام سه روزه شوک بدم ببینم ازاستپ درمیام باشه بده 🧚♀️
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 😐 عزیزم امتحان کردم این روش وبرای من جواب نمیده بدتروزنم بالامیره توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم