miisfati مدیر استارتر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 493 عنوان زایمان 141 بازدید | 4 پست سلام خانمای تبریزی تازگیا کسی زایمان داشته منو راهنمایی کنه؟؟ زایمان طبیعی راحته یا سز؟؟هزینه شون چطوریاس تو بیمارستان خصوصی؟؟ کدوم بیمارستان واس زایمان خوبه؟؟ هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍 1397/11/14 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghamhad عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1734 اخ گفتيطبيعي يا سزالان كه ميگن اول طبيعي حتي بيمارستاناي خصوصي هم همينهشهر ما كه اينطوريهاما چيزي كه من ديدم و شنيدم واقعا براي هركسي فرق دارههم سزارين خوب ديدم هم طبيعيه خوب و هردوش بدش رو هم ديدم خدايا خودت حافظ پسرم باش
miisfati مدیر استارتر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 493 اخ گفتي طبيعي يا سز الان كه ميگن اول طبيعي حتي بيمارستاناي خصوصي هم همينه شهر ما كه اينطوريه اما ... اره زورشون ب زنای باردار میرسه فقط میگن تا لحظه ی مرگ باید زور بزنین من خیلی میترسم از طبیعی شما تبریزی؟ هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
eshghamhad عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1734 اره زورشون ب زنای باردار میرسه فقط میگن تا لحظه ی مرگ باید زور بزنین من خیلی میترسم از طبیعی شما تبر ... نه تبريز نيستماما سپردم دست خداهرچي صلاحه پيش بياداما اگه رفتم برا طبيعي حتما اپيدورال ميكنم كه خيلي راحتتر ميشه خدايا خودت حافظ پسرم باش
فرزاد۲ عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2282 نه تبريز نيستم اما سپردم دست خدا هرچي صلاحه پيش بياد اما اگه رفتم برا طبيعي حتما اپيدورال ميكنم ك ... هردوسخته ولی اگه بتونی طبیعی بهتره البته ماماخصوصی بگیری من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙