2777
2789
عنوان

چجوری پس انداز میکنین؟

441 بازدید | 27 پست

سلام من میخوام پس انداز کنم ولی دلم طاقت نمیاره خرجش میکنم،خواستم طلا بخرم دیدم گرونه نمیصرفه،نمیدونم چجوری پول جمع کنم،همش لباس میخرم یا چیزای دیگ

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق پس اندازم به جاش ..حس امنیت میده بهم به خداا😂😂😂به نظرم سکه بخرید یا طلا..اگر حتی پول کمی هست سکه پارسیان بخرید ..تو طولانی مدت رشدش خوبه ...یه مقدارم پول نقد همیشه پس انداز کنید یدفعه کار پیش میااد 

من چون شاغلم طبیعتا پس انداز دارم میدم دست کسی برام کار کنه بهم سود بده هم سودش رو میگیرم هم نمیتونم خرجش کنم بعد هم هی تلاش میکنم مبلغی که پیشش گذاشتم بیشتر کنم البته چون برای تابستون میخوام پیکر تراشی کنم یه هفده هجده تومنی پول میخوام که خوب باید از الان جمع کنم برای اون

ميشه بپرسم واسه چى پس انداز ميكنيد؟من اصلا نميفهمم چرا بايد پس انداز كرد.حتى اگه ماهى يه تومنم پس انداز كنم بعد از يك سال ميشه ١٢ تومن به چه دردى ميخوره؟(منظورم خانوماست)

اللهم صل على محمد و ال محمد و عجل فرجهم
ميشه بپرسم واسه چى پس انداز ميكنيد؟من اصلا نميفهمم چرا بايد پس انداز كرد.حتى اگه ماهى يه تومنم پس ان ...

برا اینکه مثلا بذاری روپول ماشین بهترشوبخری،خرید مثلا سیسمونی و.....

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
اخه بیمه داریم،حالا این چجوریاس؟

این پس انداز و تامین اتیه زنان خانه هست. مثلا ماهی ۵۰میریزی. برو یکی از دفاتر بیمه شهرتون بگو برات توضیح بدن 

کدوم شهری؟

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
ميشه بپرسم واسه چى پس انداز ميكنيد؟من اصلا نميفهمم چرا بايد پس انداز كرد.حتى اگه ماهى يه تومنم پس ان ...

میدونی گاهی موقع ها ی هزارتومنم هزارتومنه تا باشه ۱۲میلیون،الان باید همش ب فکر بود انواع مریضی اومده ک خدای نکرده اونموقع ادم محتاج هزارتومن میشه،شاید باورت نشه من از نزدیک دیدم ک میگم،یا خرید خونه ایشاله،یا اصلا همه ی اینا ب کنار زن همیشه باید ی پشتوانه برا خودش داشته باشه،اومدیمو شوهرادم از خونش بیرونش کرد باید تو جیبت پول باشه یان؟اصلا اعتماد بنفس و پشت گرمی میده ب زن

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤