2777
2789
عنوان

چگونگی رابطه با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 41 پست
چیزی که منو آزار میده، من هی این پرونده رو تو ذهنم میبندم، هی بازش میکنه، از الان من استرس عید رو گر ...

چرا اینقد بی عرضه ای خواهر من.من شش تا خواهرشوهر دارم اینا ومادرشوهرم سال اول عروسیمون هی میگفتن باید خونه پدرم باشید سال تحویل ونمیدونم از این حرفا ولی به اون برادرشون گیر نمیدادن.ازسردوستداشتن هم نمیگفتن بیاین از سر اینکه من زیر سلطشون باشم ونکنه برم خونه پدرمو واین حرفا اینوگفتن.منم گفتم ساب تحویل هرکی باید سر سفره خودش باشه توخونه ی خودش .هرچی شوهرمو پرمیکردن گفتم اصلااااا.توبقیه کاراهم همین طور.درحالی که سنی نداشتما همش ۱۸سالم بود ولی دوهزاریم افتاد چه خبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من همش از دعوا میترسم، میترسم رو در رو حرفمو بزنم

منم میترسیدم جوری که بدنم سرد میشد صدام میلرزید ولی الان جوردیگه باهام رفتار میکنن.هنوز خورده شیشه دارن ولی نه مثل قبل.مثلا جلو ماشین رومیگرفتن میخ این برین کجاهان؟منم گفتم یه جا باچشم غره .بعدبه شوهرم میگفتم به اینا چه ربطی داره ای بابا .بعد شوهرم بهشون میگفت

چیزی که منو آزار میده، من هی این پرونده رو تو ذهنم میبندم، هی بازش میکنه، از الان من استرس عید رو گر ...

سال تحویلو هر سال اونجایین؟ اشتباه میکنی خب!! امسال به شوهرت بگو میخوام یه سال تحویل دو نفره رومانتیک داشته باشیم سبزی پلو با ماهی درست کنم کیک بپزم کلی براش ذوق دارم و ....

و در روز هفتم.....خداوند عشق را افرید 😍😍😍😍😍

راست میگن تا کی میخوای دربرابر زورگویش باج بدی؟ بعدها پشیمون میشی و به خودت بد و بیراه میگی چرا انقدر کوتاه اومدی. سال تحویل بمون خونه خودت و گوشی رو سایلنت و تلفن هم از پریز بکش. چندساعت واسه خودتون شاد باشید و سال رو با خوشی شروع کن. بعد هم برید بهشون سر بزنید و خیلی ریلکس بگو امسال دیگه تصمیم گرفتیم خونه خودمون باشیم.

بهترین عکس العمل در برابر رفتار و حرفهاش بی تفاوتیه. یعنی علنا نشون بده حرفها و کنایه هاش برات بی اهمتیه. وقتی داره تیکه میندازه پاشو برو دستشویی یا تو اتاق. پای تلفن بگو ببخشید زنگ در رو میزنن یا بوی غذام میاد و قطع کن. خلاصه علنا نشون بده حرفاش اصلا برات مهم نیست. چندبار بخوره تو ذوقش شک نکن دیگه بیخیال میشه. واسه خودت زندگی کن و نذار دیگری با حرفاش خوشیهاتو زهرمار کنه یا بهت زور بگه. شما فقط یه بار زندگی میکنی و جوانیت دیگه برنمیگرده هم به خودت هم به دیگران اجازه نده هدرش بدن

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
سال تحویلو هر سال اونجایین؟ اشتباه میکنی خب!! امسال به شوهرت بگو میخوام یه سال تحویل دو نفره رومانتی ...

آره، باید همینکارو انجام بدم، اگه شوهرمو راضی کنم اون طرفو یه کاریش میکنم

واقعا، الان راحت حرفتو بهشون میزنی؟

ازه بابا .اوایل فکر میکردن چون سنم کمه هرجور دوستدارن میتونن رفتار کنن.مثلا یه بار برادرشوهرم بهم گفت اونروز میخ استم بزنم تو دهنت چون اون مانتوروپوشیدی منم بهش گفتم توبیخود میکنی تو جلو زن خودتو بگیر لازم نیس برامت نظر بدی.

راست میگن تا کی میخوای دربرابر زورگویش باج بدی؟ بعدها پشیمون میشی و به خودت بد و بیراه میگی چرا انقد ...

هر وقت تصمیم میگریم نمیدونم  خجالت میکشم یا میترسم ولی نمیتونم اجرا کنم، امسال دیگه میخوام واقعا یه کار دیگه انجام بدم، مثل همیشه نباشم

آره، باید همینکارو انجام بدم، اگه شوهرمو راضی کنم اون طرفو یه کاریش میکنم

وای توروخدا اینجوری حرف نزن من خودمو جرمیدم شوهرمو راضی کنم چیه .جوری رعتار کن که شوهرت دوهزاربیوفته که نیاز به راضی کردن اون نداری تو براتصمیمت.