2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب زمینی ابپز واسه لاغری 

شما سیب زمینی سرخ شده بخور شیرینی برنج هر چی دم دستت بخور

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

منشیرمیدم گرسنم میشم جاهایی که برات دلنشینه زیادبشین غذابخور نون وبرنج وماکارونی بشدت چاق کنندن

شیرینی خامه ای وتنقلات وبستنی  فقط درحدی که بسلامتیت ضربه نخوره

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

صبحانه ها ارده با عسل بخور .....روی سلادت یه عالمه روغن زیتون بریز .....شام دیر بخور و بخواب 😁هر وقت عصبانی شدنی به جای حرص شیرینی بخور ....اگه با این کارا چاق نشدی بیا هر چی میگی به من بگو 😉

من ۵۲ بودم شدم ۵۴ طی ۱ماه...فقط زیاد خوردم همین.بگمم شکمم تخته تخته.من میخام برم مولتی ویتامین و پودر مسمن بگیرم.دکتر طب سنتی زنگ زدم گفتش پودر مسمن بخر بخور طبیعیه اگه دستکاری نشده باشه.

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫