2777
2789
عنوان

دوستان بیاین بهم بگین چه کنم که چاق بشم☺

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست
خخخ بخور دیگه  هرچیز پرکالری ... کره، خامه، کره بادم زمینب، بستنی .... خوش به حالته دیگه من چی ...

غذام اصلا بد نیست همه این چیزا رو به اندازه ایی ک معدم جا داشته باشه میخورم ولی چاق نمیشم ک نمیشم.خوشبحالت لاغر شی ک چی🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذام اصلا بد نیست همه این چیزا رو به اندازه ایی ک معدم جا داشته باشه میخورم ولی چاق نمیشم ک نمیشم.خو ...

لاغری هرچی بخوای می تونی بخوری 😂😂😂 لباسام تو تنت خیلی قشنگن

مدیر پیج 

عزیزم‌ باید مواد پر کالری مثل انواع آجیل و خشکبار ماکارونی و سیب زمینی سرخ کرده و خرما عالیه ...

بسیار مهم :

و اما فوت کوزه گری واسه کساییکه هر چی میخورن و چاق نمیشن علت خشکی بدنشون هست و تنها با خوردن این چیزا چاق نمیشن 

بلکه باید قبل یا همراه و یا بعد از مصرف غذا موادی که باعث رطوبت بدن میشه باید استفاده کرد ...

خیار و کاهو و انجیر و دلستر دمه دستی ترین مواد خوراکی هستش که باید با اون مواد پر کالری بخورین ...

سالاد + سس مایونز خیلی عالیه قبل یا همراه غذا 

باید تعداد وعده های خوراکی تو زیاد کنی و با مواد پر کالری مثل آجیل و خرما و خیار مصرف کنی همزمان‌ این سه تارو 

یه ترازو دیجیتال خوب بگیر تا قشنگ افزایش وزنتو با چشم ببینی ...

مرسی از راه کارات عزیزم💖

خواهش میکنم عزیزم

شما اگه لاغر هستی و سخت چاق میشی طبع بدنت 

گرم و خشک یا سرد و خشک هستش یعنی رطوبت بدنت کمه ( منظور از رطوبت آب نیستا ) 

شما اگه بتونی بین وعده های غذایی آجیل خیار و خرما و انجیر بخوری همزمان عالیه ...