2777
2789
عنوان

ی حرفی زدم ب شوهرم مث چی پشیمونم...😩

| مشاهده متن کامل بحث + 10630 بازدید | 165 پست
بچه کلافم میکنه.یکی دوروزم رفته بودیم خونه خواهرش ی شهردیگ.حسابی خسته بودم

ولی میتونستی بهتر حرفتو بزنی..‌.‌نه اینجوری😟

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت

برو تو اتاقت به این کار زشتت فکر کن   

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییی بیچاره دلم بحالش سوخت کاش اونطوری نمی گفتی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
عجب حرفی زدی 😐حق داره خوب

چه خبر؟😀اهنگ رو پیدا کردی یا نه؟

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

اول صبح ک بیدارشدی تو بوسش کن تا خواست بره سرکار بعدم واسش یه اس بفرست و منظورتو بفهمون و ازش معذرت خواهی کن ....شبم ک میاد ی شام خوشمزه و یه ارایش و لباس ناز بپوش برو سراغش از دلش در بیار

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

بهش پیام بده و همه چی رو توی پیام توضیح بده.مشخصه به غرورش برخورده.حق هم داره.خودتو بذار جای اون ببین چه حسی پیدا میکنی.نباید اینقدر طولانی میشد.همون روز بعدش براش توضیح میدادی خیلی بهتر بود.طولانی تر نشه که خطرناک میشه واقعا و ممکنه عواقب بدی داشته باشه برا زندگیتون.

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇