2777
2789
عنوان

بچه ها اگه مشکل یا خدایی نکرده کسالت یا بیماری دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 20786 بازدید | 109 پست
سلام برای پیسی هم درمانی هست 

🔹بیاض (سفیدی)

▫️نکات
1- سفیدی پوست بیشتر یا پیسی است و یا بهک است.

2- تفاوت بین این دو در پخش شدن در بدن است. پیسی در بدن پخش می‌شود و عمقی است و اگر تیغ بزنند آب سفید بیرون می‌آید اما بهک در محل خودش است و پخش نمی‌شود و سطحی است و اگر تیغ زده بشود خون می‌آید.

3- مراد از بیاض همان بهک و پیسی است یا اعم از این دو و یا چیز دیگری است؟ احتمالاتی وجود دارد. البته به هر سفیدی در پوست، بهک یا پیسی نمی‌گویند زیرا ممکن است سفیدی بر اثر چیز دیگری مانند تابیدن نور خورشید باشد که برطرف می‌شود به همین جهت در روایات با بیاض و وضح آمده است.

4- سنتی ها می‌گویند که کک و مک برای کبد است ولی این لکه ها برای خون است. پیسی می‌تواند قهوه ای رنگ و یا سیاه رنگ هم باشد. (کبد کار تولید خون را دارد و طحال برای تصفیه خون است. قسمت دیگری از خون در مغز و استخوان و اطراف دنده ها تولید می‌شود.)

5- به عقیده بنده چون مرز بین بهک و پیسی معلوم نیست ائمه با نام بیاض یا وضح از آن تعبیر کرده اند. این خود یک احتمال دیگری است. البته به احتمال زیاد مراد از بیاض و وضح همان بهک و پیسی است ولی ما این تعبیرات را جداگانه آورده ایم.

▫️درمان
1- مصرف سویق گندم و جو بصورت خشک درمان بهک، پیسی و ... هست.

2- مصرف گوشت گاو با برگ چغندر هفته ای دوبار و اگر تره و شنبلیله به آن اضافه شود، خورش قورمه سبزی میشود.
نکته: مصرف گوشت گاو بیماریست ولی برای درمان برخی از بیماریها معرفی شده است.

3- مویز را بخیسانید و بنوشید و این کار باید تا زمانی که بهبودی حاصل بشود باید ادامه داده بشود.
نکته: نیازی به صاف کردن نیست و آب آن را بنوشند.

4- وضوء بگیر و دو رکعت نماز بخوان و این دعا را بخوان يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا سَمِيعُ وَ يَا سَامِعَ الدَّعَوَاتِ يَا مُعْطِيَ الْخَيْرَاتِ أَعْطِنِي خَيْرَ الدُّنْيَا وَ خَيْرَ الْآخِرَةِ وَ قِنِي شَرَّ الدُّنْيَا وَ شَرَّ الْآخِرَةِ وَ أَذْهِبْ عَنِّي مَا أَجِدُ فَقَدْ غَاظَنِي الْأَمْرُ وَ أَحْزَنَنِي

5- دست خود را بر موضع قرار بده و بگو يَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ أَنْزِلْ عَلَى مَا بِي مِنْ دَاءٍ شِفَاء

6- سوره یس را با عسل در یک ظرف شیشه ای بنویسید و بشورید و بنوشید البته این روایت در مکارم الاخلاق آمده است و سند معتبری ندارد.
(استاد تبریزیان)

🌹 کانال رسمی مرکز طب اسلامی

استارتر جان پدرم خیلی مریضه.‌سالها سیگاری بوده ولی الان دو ماه میشه که ترک کرده. دکترها گفتند یک قطر ...

💠 تدابیر خانگی برای سرفه:

♦️پرهیز از موز، مرغ، لبنیات و سرخ کرده ها.

🔸شربت عسل
🔹سیرابی و شیردان
🔸داروی امام کاظم (ع)
🔹پرهلو را آب انداخته و بجوشانید و بخورید.

توی غذاهاش و سالادش از روغن کنجد فقط استفاده کنید و از عطاری هم بخرید ک خالص و اصل باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خداخیرت بده مگه اینکه تو بفکرمون باشی هزارتادردومرص دارم ولی وقت دکتر رفتنو ندارم.افتادگی دریچه ...

♦️ضعف قلب

🔶 ضعف قلب می تواند مربوط به ضعف ماهیچه های قلب یا سست شدن دریچه ی میترال شود

🔴 درمان ضعف قلب

🔷 خوردن بِه  "  پیامبر (ص) به حضرت جعفر فرمودند : ای جعفر به بخور زیرا قلب را تقویت و آدم ترسو را شجاع می کند .

🔶 امام علی (ع) فرمود " خوردن به تقویت کننده ی قلب ضعیف است و معده را سالم ، قلب را تیز و آدم ترسو را شجاع می کند .

🔷 پختن گوشت گوسفند با شیر طبیعی گاو

🔶 امام صادق (ع) می فرماید کسی که مبتلا به ضعف قلب یا بدن شده ، گوشت گوسفند را با شیر بخورد .

شاید بهترین و مهم ترین درمان برای ضعف قلب ، خوردن گوشت پخته شده با شیر است . همچنین احتمال دارد که سبب طول عمر نیز بشود زیرا این غذای حضرت نوح (ع) بود . در این درمان بهترین گوشت ، گوشت گوسفند و بهترین شیر ، شیر گاو است .

🔴 کانال رسمی مرکز طب اسلامی 🔴

🔴 تنگی نفس و دلیل آن

🔹 تنگی نفس یا آسم بیماری سختی است که هم کودکان و هم بزرگسالان به آن دچار می شوند که برای آن سه حالت برشمرده اند
نخست اینکه فرد در زمان کار و فعالیت دچار تنگی نفس شود که دراین حالت تنگی نفس معلول نارسای قلب یا گرفتگی رگ های کرونر قلب ، یا شل شدن دریچه ی میترال قلب است ، اگر ناشی از شل شدن دریچه میترال قلب باشد ، لب های بیمار تیره می شود .

🔸دوم اینکه فرد در حالت دراز کشیده یا نشسته دچار تنگی نفس شود ، که تنگی نفس معلول بیماری شش و ریه است و آسم خوانده می شود .

🔸سوم اینکه فرد بعد از غذا ، به خصوص بعد از غذای سنگین و پرخوری دچار تنگی نفس شود . در این حالت تنگی نفس معلول کم کاری معده است که بر اثر آن در معده گازی تولید می شود که سبب فشار به ریه و قلب می گردد و شخص احساس تنگی نفس می کند .

🍃  🍃

🔰 نکاتی در مورد چاقی و لاغری از زبان طبیب معصوم, امام صادق علیه السلام

🔸سه چیز خورده نمی شوند ولی چاق می کنند.
سه چیز خورده می شوند ولی لاغر می کنند.

دو چیز همواره نفع دارند و ضرر ندارند.
دو چیز همیشه ضرر دارند و نفع ندارند.

🔹چیزهایی که خوره نمی شوند و چاق می کنند:
۱. لباس زیر کتان
۲. عطر
۳. نوره

چیزهایی که خورده می شوند و لاغر می کنند:
۱. گوشت خشک
۲. پنیر
۳. طلع(خرمای نارس)

دو چیزی که همیشه نفع دارند و ضرر ندارند:
۱. شکر (شکر نیشکر)
۲. انار
دو چیزی که همیشه ضرر دارند:
۱. گوشت خشک*
۲. پنیر

روای به امام صادق علیه السلام گفت: شما ابتدا گفتی لاغر می کند, سپس گفتی ضرر می زند!
امام فرمودند: آیا نمی دانی که لاغری به سبب ضرر است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
*. گوشت خشک اگر به معنای مطلق گوشت کهنه در نظر گرفته شود, احتمالا  گوشتهای فریز شده و کنسروی امروزی را هم شامل شود. چنانکه یافته های جدید هم مضر بودن آنها را تایید می کنند.

🔴 کانال رسمی مرکز طب اسلامی

توروخدا بگو برای بدن درد استخون درد بعد زایمان چیکار کنم

🔷 جهت كمردردهاي بعد از زايمان

✅ روغن زرد محلی و کاچی که با روغن زرد درست شده باشد برای رفع کمر درد بعد از زایمان خیلی مفید است.

👈 ضمناً بعد از زایمان شکم را ببندند.

من فشار خونم بالاست رفتم پیش یه دکتری نمیدونستم طب سنتیه هر از گاهی هم سرگیجه و تهوع داشتم خلاصه یه دارویی واسم نوشت که روده هامو تمیز کنم تا تهوع نگیرم من از مهر سیستم روده هام به هم ریخت الان حدود یه ماهی میشه که همش اسهال دارم و دل درد و نفخ شدید کلی متخصص و از مایش رفتم خیلی میترسم نمیدونم ازونه یا نه ولی دکترم کلی دعوام کرد که چرا اون دمنوشها رو خوردم تو تاپیکام هست الان من چکار کنم؟؟؟

خدايا شكرت
کمر درد توقسمت گودی کمر انگارستون فقراتم وقتی میشنم دیگ بلندبشم کمرم راست نمیشه درد میگیره انگارقفل ...

💐 عسل درمانی در طب اسلامی

♥️ مصرف عسل با شیر تازه گاو موجب فزونی آب کمر می شود.
🍯 امام کاظم علیه السلام:کسی که اب کمرش بر او دگرگون می شود،شیر تازه همراه با عسل برایش مفید است.

♥️ مصرف روزانه سه قاشق مرباخوری عسل در زمستان موجب پیشگیری از سرماخوردگی می شود.
🍯 امام رضاعلیه السلام:کسی که می خواهددر تمام زمستان از سرماخوردگی در امان باشد،هر روز ،سه قاشق عسل میل کند.

♥️ خوردن عسل،موجب فزونی حافظه می شود.
🍯 امام رضاعلیه السلام:خوردن عسل همراه با کندر و مربای زنجفیل با عسل موجب تقویت حافظه می شود.

♥️ مصرف عسل، موجب رفع اسهال می شود.
🍯 مردی به محضر پیامبر صلی الله علیه واله امد و گفت:برادرم به اسهال دچار شده است.پیامبرصل الله علیه واله فرمود:به او عسل بنوشان.

♥️ مصرف عسل، دور شدن بادهای زائد بدن می شود.
🍯 پیامبر صل الله علیه واله:عسل شفائی است که باد را دور می کند.

♥️ مصرف عسل،تب را طرد میکند.
🍯 پیامبر صل الله علیه واله:عسل شفائی است که تب را دور می کند.

♥️ مصرف عسل،موجب رفع بلغم می شود.
🍯 امام رضا علیه السلام:در عسل،درمان تمام دردهاست.کسی که در حالت ناشتا یک انگشت از ان را بلیسد،این عسل،بلغم او را قطع می کند،صفرا را خاموش می کند،و مانع سوداء می شود.

♥️ مصرف عسل،از قلب مراقبت می کند.
🍯 پیامبرصل الله علیه واله:عسل،چه خوب نوشیدنی ای است!از قلب مراقبت میکند.

♥️ مصرف عسل،سردی سینه را برطرف می کند.
🍯 پیامبر صل الله علیه واله:عسل چه خوب نوشیدنی ای است!سردی سینه را برطرف می کند.

♥️ مصرف عسل با سیاه دانه،برطرف کننده غرغر شکم است.
🍯 امام صادق علیه السلام به کسی که دچار غرغر شکم شده بودفرمود:چرا برای درمانش،از سیاه دانه و عسل استفاده نمی کنی؟

♥️ مصرف شربت عسل با زعفران برای رفع تب ربعی(تبی که روز چهارم دوباره بر می گردد)مفید است.
🍯 امام هادی علیه السلام:بهترین چیز برای تب ربعی انست که در روز چیرگی تب،فالوده ای که با عسل درست شده و زعفران زیادی دارد،میل شود و در ان روز،چیز دیگری خورده نشود.

♥️ مصرف عسل،موجب شادابی جسم می شود.
🍯 پیامبرصل الله علیه واله:سه چیز است که جسم،با انها شاداب می گردد و رشد می کند:بوی خوش،لباس نرم،ونوشیدن عسل

♥️ توصیه به خوردن عسل بعد از میل ماهی .
🍯 امام صادق علیه السلام:کسی که ماهی بخورد و بخوابد و بعد از خوردنش،چند عدد خرما یا مقداری عسل نخورد،تا صبح،رگ فلج، بر او زده می شود.

♥️ توصیه به عسل درمانی درمورد همه بیماری ها
🍯 امام رضا علیه السلام:در عسل،درمان تمام دردهاست.

♥️ توصیه به نوشیدن عسل بعد از امیزش .
🍯 امام رضا علیه السلام:پس از امیزش غسل کن و همان موقع،مقداری مومیایی با شربت عسل یا با عسلی که کف ان را برداشته اند،میل کن؛زیرا این کار،مثل ان ابی که از تو خارج شده است،به تو بر می گرداند.

🌸منابع:
دراسه فی طب الرسول المصطفی ج4
بحار الانوار ج62ص100
الکافی ج6ص323
مکارم الاخلاق
🌹مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان

عشقم سودا بدنت بالاست

من فشار خونم بالاست رفتم پیش یه دکتری نمیدونستم طب سنتیه هر از گاهی هم سرگیجه و تهوع داشتم خلاصه یه ...

سنای مکی نوشت براتون؟اگه اون باشه حتما بیش از حد مصرف کردی

✅ 👈 #روغن_شحم_گاو

🔺😃خواص و فواید روغن #شحم گاو:

1⃣ #رشد و #تقویت کننده #عضلات بدن💪

2⃣ تقویت کننده #سیستم_دفاعی بدن

3⃣ #افزایش_رشد_و_تقویت_استخوان
4⃣ #کاهنده_فشار_خون

5⃣ #بازگشایی_عروق و رگ های بسته بدن

6⃣ آب کننده #چربی_شکم و چربی های اضافی بدن

7⃣ #انرژی_زا

8⃣ #دفع_سموم_بدن

🍀امام علی (علیه السلام): خوردن یک لقمه #روغن_شحم به اندازه خودش #بیماری را از بدن بیرون می کند.

💠 #موارد_مصرف:
روغن #شحم گاو را میتوانید در تمامی مصارف روزانه به کار ببرید و محدودیتی ندارد.

ماننده: سرخ کردنی ها 🥘، انواع خورشت 🍛، انواع پلو🥄 و…

روغن #شحم_گاو را میتوانید جایگزین روغن های ❌مضر صنعتی کنید.

🚫 ❗️تذکر1:  توصیه شده که ابتدا آن را در ظرفی #حرارت داده تا مایع شود و سپس مصرف شود. بهتر است در #یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

🚫 ❗️تذکر2: برای #افراد_مسن #مکروه می باشد و توصیه نمی شود.

🔺📜 #احادیث و #روایات در باره روغن #شحم_گاو:

🕋 🌹👈 پیامبر خدا (صل الله علیه وآله): هر کس یک لقمه چرب شده به روغن حیوانی بخورد، به همان اندازه، #بیماری از تن او فرو می ریزد. گوشت گاو، درد است و روغن آن، شفا و شیرش نیز درمان. هیچ چیز، همانند #روغن_گاو، به بدن در نیامده است.

🌸👈 امام علی (علیه السلام): #گوشت_گاو، بیماری است و #شیر آن، شفاست و #روغنش #درمان است. #پیه هم به اندازه خود، درد را از بدن برون می برد و مردم به هیچ چیز، برتر از #روغن_گاو، درمان نجسته اند.

🌸👈 امام علی (علیه السلام): #روغن_گاو، شفاست.

🌸👈 امام علی (علیه السلام): #روغن_گاو، #داروست.

💕👈 امام رضا (علیه السلام): هر کس می خواهد از درد نشیمنگاه در امان بماند و بادهای بواسیر به او زیان نرساند، هر شب، هفت خرمای هیرون با روغن گاو بخورد.

🌸👈 امام صادق (علیه السلام): روغن حیوانی، چیزی است که همانند آن، به بدن درنیامده است؛ اما من آن را برای پیر، ناخوشانید می دانم.

🌸👈 امام صادق (علیه السلام):  روغن حیوانی، چه نیکو خورشی است؛ اما من  آن را برای پیر، ناخوشایند می دانم.

💕  مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان

🔴 درمان اسهال شدید

🔷 برنج با روغن شحم گاو
🔶 در روایت آمده است " نزد امام صادق (ع) بودم ، مردی آمد وعرض کرد دخترم پژمرده شده ( بدنش آب شده ) و مبتلا به اسهال است . امام فرمودند چرا برنج و پیه به او نمی دهی ؟ چهار یا پنج سنگ بگیر و کنار آتش قرار بده ، برنج را در دیگ قرار بده و بپز و قلوه پیه تازه بگیر و وقتی برنج پخته شد پیه را با آن سنگ ها در یک ظرف قرار بده و یک ظرف دیگر روی آن ظرف بگذار ، سپس آن را خوب تکان بده و محکم در آن را ببند تا بخار آن خارج نشود ، وقتی که پیه آب شد آن را در سوپ برنج بریز و آن را مصرف کن .

🍃

عزیزم یعنی  موقع بیرون رفتن ازمنزل یاتوجاده استرس دستشویی داری؟

همیشه بیرونم میخوام برم همش به فکراینم اونجا دستشویی هست یا نه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

توروخدا برا زیگیل تناسلی بگوو

درمان زگیل تناسلی -استاد تبریزیان، طب اسلامی:
۱-چوبهای داخل نخود را سوزانده و روی محل زگیل قرار دهید. دردی ندارد و دیگرهم عود نمی کند.
۲-خرفه تازه مرتب روی زگیل بمالید. اگر داخل بدن است آب خرفه را بخورید.
۳-یک دانه جو را بگیرید دور زگیل بچرخانید سپس آن را درون تنور بیندازید یا زیر ناودان دفن کنید اگر سبز شد، زگیل برطرف میشود.
۴-شیره انجیر. وقتی انجیر را از درخت می چینند شیره سفید رنگی از آن خارج میشود که باید روی زگیل بمالند. اگر زگیل داخل واژن باشد شیره را به داخل واژن تزریق کنند.
زگیل به خودی خود قابل سرایت و مانع ازدواج نیست. اما اگر غیر از روشهای فوق کنده شود یا بسوزد و پخش شود مسری است.

سنای مکی نوشت براتون؟اگه اون باشه حتما بیش از حد مصرف کردی ✅ 👈 #روغن_شحم_گاو 🔺😃خواص و فواید ...

ببخشید من شحم گاو نفهمیدم کجاست؟؟

اسهال شدید نیستم که روزی دوبار نفخ هم دارم اصلا یه ماهه بیرون روی نرمال ندارم و دل درد دارم

خدايا شكرت
کمخونی با وجود ذخیره آهن بالا

✅ 
♨️عوامل کم خونی با  👇

❌ خواب بین الطلوعین
❌ غذای فریزری
❌ سریع غذا خوردن
❌ سوء جذب و ضعف گوارش
❌نوشیدن چای و نوشابه و قهوه خصوصا همراه و بعد غذا
❌خوردن سرخ کردنی ها
❌مصرف کمپوتها و کنسروها
❌تنفس زیاد در فضای آلوده
❌نواختن و شنیدن موسقی
❌استفاده از ظروف تفلون و آلومینیوم برای طبخ غذا
❌زندگی کردن در مکانی که نور آفتاب در آن اصلا نمی تابد و یا خیلی کم می تابد.
❌پ افزودنی دار مجاز ، که در اغلب خوراکیها وجود دارد و وزرات بهداشت هم آنها را تایید میکند، به غیر از کمخونی، سرطانزا هم هستند.

✅ درمان #کم_خونی

🔻 درمان های  ریشه ای و غیر دارویی

🔸 ترک غذای فریزری تا حد امکان و مصرف گوشت و سبزی تازه
🔸 رعایت آداب غذا از جمله  زیاد جویدن غذا و نگاه کردن به غذا
🔸 ترک مصرف چای بعد غذا
🔸 رعایت آداب خواب طب اسلامی خصوصا بیداری بین الطلوعین

🔻 درمان یداوی
🔸تمرین تنفس عمیق شکمی، هر ساعت ۷ نفس عمیق
🔸 حجامت با بادکش گرم کتف همزمان با تدابیر دیگر
🔸 تنقیه در صورت مشکلات روده و گوارش
🔸 و ماساژ دورانی شکم در جهت عقربه های ساعت هر روز تا ده دقیقه

🔻درمان غذایی و مفرد در رفع #کم_خونی👇

🔸کباب بریان گوسفند (البته کباب زغالی) بسیار مفید برای کم خونی ست.
🔸خوردن باقلای ارگانیک با پوست درمان ریشه ای کم خونی است چون مغز استخوان را ترمیم می کند . روایت می فرماید باقلا سبب تولید خون تازه می شود
(منظور باقلای غیر ارگانیک است که کود شیمیایی نخورده باشد)
🔸شکر طبیعی نیشکر (مولد هموگلوبین)
🔸تره (تولیدخون، پلاکت و گلبول قرمز)
🔸مکیدن آب انار ملس
🔸غذاهای مثل : سوپ گندم با روغن زیتون، حلیم، غذای شیرو گوشت، آبگوشت گوسفندی، فسنجان بادام و گردو ، ...
🔸عناب، سنجد، انار، مویز، عسل، بادام درختی، پسته و بَنِه، آلوسیاه، زرشک کوهی، تخم شربتی
🔸بادمجان، کدوتنبل ، زردک، نخود
🔸سه شیره: شیره انگور و خرما و توت (بسیار مفید)
🔸روغن شحم، روغن زیتون
🔸نمک دریا
🔸بادرنجبویه، کاسنی، دارچین، شوید، ...
❌اسفناج فاقد خاصیت درمانی است و ترکیباتی دارد که باعث دفع آهن می شود.

🔻درمان دارویی و مرکب #کم_خونی:

🔸آب شوید پخته + عسل
🔸داروی قرص خون (مقل ازرق)
معجزه طب اسلامی قرص خون است انواع کم خونی، کمبود آهن، تالاسمی، سوراخ قلب، هموفیلی و بیماریهای خونی دیگر....را الحمدلله درمان می کند.
🔸داروی کراث خونساز طب اسلامی(مهم)
🔸جامع + آب تره پخته‌
🔸 هاضوم و مرکب دو در صورت مشکل گوارشیاگه برات ممکنه ژل رویان بخور و سه شیره

تدابیر هاضمه و دستگاه گوارش: در روایتی از امام صادق علیه السلام آمده: 📜متن روایت: «...أَعْلَمُ أَ ...

عزیز یه مشکلی که هست من لاغرم و حتی بخاطر پرهیز غذایی واینکه کمتر اذیت بشم غذامو کم کردم فوق العاده لاغر تر شدم. برای همین دیگه مجبورم وزنم و غذام رو بیشتر کنم چون خیلی ضعیف شدم معدم کوچیک شده دیر احساس گرسنگی میکنم. ولی اینجا نوشتین که باید غذا کم خورده بشه و هروقت گرسنه بودم بخورم  . اینو چیکار کنم .با رعایت رژیم غذایی میشم پوست و استخون.

بجای روغن و خمیردندون پس چی باید استفاده بشه؟ 

واینکه لازمه همه موارد باهم انجام بشه یا بعضیاش کافیه؟

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹